3 pozytywne testy ciążowe w 24 dniu cyklu i brązowe plamienie
-
Hej dziewczyny.
Przeczuwając że coś może być na rzeczy pokusilam się dzisiaj o zrobienie testu ciążowego. I od razu pojawiła się druga kreska. Poleciałam więc szybko po kolejne dwa testy żeby się upewnić. Również wszędzie piękne dwie kreski. Ale cały dzień dzisiaj źle się czułam, poprzez bóle żołądka rano do bólu brzucha takiego przedokresowego od południa. Popołudniu zaczęłam mieć brązowe plamienie. Nie ma tego dużo ale strasznie mni to nie pokoi. Wygląda mi i czuję się jak na początek okresu ,który i tak byłby parę dni za szybko. Jutro mam umówiona wizytę u lekarza. Staramy się od paru miesięcy. Rok temu straciliśmy ciaze. Strasznie się boje. Czy któraś z was miała podobnie? -
Ja też miałam na początku plamienia i straszny strach. 06.07 zrobiłam test ciążowy (09.07 miałam dostać miesiączki) i hcg, co potwierdziło ciążę. Tego też dnia pojechaliśmy z mężem na dwudniową grę terenową. Starałam się oszczędzać. Jeden dłuższy spacer po okolicy, a ja wróciłam z brązowawym plamieniem. Do końca dnia już odpoczywałam. Drugiego dnia podobnie.
tak jak kiedyś usłyszałam, póki nie jest to żywa krew, a właśnie brązowe plamienie to na początku nie ma się aż tak czym martwić.
Idę na pierwszą wizytę w poniedziałek. Mam nadzieję, że będzie dobrze.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Zoskaaa wysłał mnie od razu dzisiaj na betę bo na USG oprócz grubszej błony śluzowej nic nie widać jeszcze i beta wyszła 138.80. I mam brać właśnie duphaston. A w piątek mam znowu zrobić betę żeby zobaczyć czy nie spada i czy nie doszło do wczesnego poronienia. W piątek mam mu wysłać wyniki i powie co dalej
-