3 tc
-
Czesć
Być może jestem w ciąży, do @ pozostało mi jakieś 5 dni. Nie mogę się doczekać info, czy tym razem się udało. Dziś robiłam test, negatywny (mam nadzieję, że jeszcze za wcześnie).
Czy miałyście już jakieś objawy na tym etapie ciąży?08.09 - transfer
-
U mnie pozytyw wyszedł na początku 4 tc.
Zanim zrobiłam test wiedziałam,że jest coś na rzeczy.
Zawsze miałam niewykorzystane pokłady energii,a nagle zaczęła męczyć mnie senność i to był impuls do zrobienia testu.
Trzymam kciuki !
-
5 dni przed @ owszem ja miałam objawy ewidentnie wskazujące że coś jest na rzeczy..komuś może się to wydać śmieszne ale właśnie na kilka dni przed @ wymiotowałam dosłownie po wszystkim co zjadłam..bez wyjątku..jeszcze test nie był pozytywny a ja wymiotowałam...do tego piersi - bolały inaczej niż zwykle przed @ także u mnie tak właśnie to wyglądało, ale wiele przypadków jest takich że nie ma żadnych oznak wskazujących na to że to ciąża, bo jeszcze zwyczajnie jest za wcześnie...
Ankara lubi tę wiadomość
-
Mnie bolały strasznie piersi, juz praktycznie od 13 dc. to wydawało mi sie bardzo podejrzane, bo zawsze miałam ból piersi kilka dni przed @. Ogólnie miałam dużo sluzu, nawet ponownie w 20 dc pojawił mi sie sluz płodny na jeden dzien, co było dziwne bo owulacje miałam w 14dc(potwierdzoną monitoringiem), a w dzien spodziewanej @(29dc) max dużo śluzu i szybko poleciałam po test i były 2 piekne kreseczki
-
nick nieaktualnyEwelaa Mnie tez za wczesnie zaczely bolec ,nigdy tak nie mialam zawsze przed miesiączką tydzien a tu duzo wczesniej i mówilam mojemu cos sie dzieje nie tak zemną moje piersi są inne jak zwykle i te sutki takie duże ,tez dalo mi to do myslenia i poszlam kupic test i się okazalo dwie kreski wyszly .
-
Mnie bolały same sutki już od owu. Takto kilka dni przed @ bolały piersi a teraz same sutki i to naprawdę porządnie. To był mój znak. Śluzu nie miałam prawie wcale a zawsze przed @ coś tam się pojawiało.
Idgie - trzymam kciuki. -
U mnie najbardziej charakterystycznym objawem ciąży było zwiększenie ilości śluzu (na tyle, że co chwilę biegałam do łazienki sprawdzić czy to nie @ )
Dodatkowo lekkie mdłości i zawroty głowy już 5 dnia po owu a 13 dnia już test pozytywny z wieczornych siuśków -