X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 5 tydzień ciąży ból macicy ustające objawy
Odpowiedz

5 tydzień ciąży ból macicy ustające objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Edziorro Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia382 również mieszkam w uk i wariuję podobnie jak Ty. Ja zupełnie nie mogę się odnaleźć w tej angielskiej rzeczywistości. Bo jak można poważnie nie traktować ciąży w tych baardzo ważnych pierwszych tygodniach..:/ Mnie od owulacji do 19dc bolały jajniki, od 20dc zaczęło się napięcie i rwący ból w macicy, teraz 4t0d tego uczucia już nie mam, momentami mam jednak wrażenie jakbym miała dostać miesiączkę. Myślę, że sytuacja jest o tyle mało komfortowa bo to pierwsza ciąża i teoria teorią ale praktyka i realia są takie, że niepewność chodzi za nami jak cień. Ale trzeba być dobrej myśli. A przynajmniej się starać :) Grudzień to w końcu magiczny czas, trzymaj się!

hashi, levothyroxine 37.5mg
    1cs
    oar83e3kx7q1e7jy.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ