X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 9/10 tydzien ciąży biegunka
Odpowiedz

9/10 tydzien ciąży biegunka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulcia Nowa

Wysłany: 3 października 2024, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, powiedzcie czy miałyście epizod z biegunką taka z bolesna kolką jelitową na przełomie 9 /10 tygodnia ciąży. Dziś nie miałam w ogóle mdłości ale za to doszła mi biegunka.

• Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 4 października 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie była biegunka tak do 13 tc. Później to się unormowało, minęły mi też mdłości i inne dolegliwości. Teraz z kolei mam problem z zaparciami 🙈

preg.png
  • Klaska8 Nowa

Wysłany: 11 października 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przez 3 pierwsze miesiące myślałam że umrę. Nie moge jeść mięsa,jajek nabiału ogólnie lepiej było nie jeść ale schudłam ponad 10 kilo a fasolka rośnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ