Ahhh te hormony :P
-
Hej dziewczyny
Zauważyłyście już,że hormony w waszym organizmie buzują? U mnie zaczęło się 2 dni temu,pokłóciłam się z facetem o pierdołę-a skończyłam kłótnie użalając się nad sobą ( jaka to jestem brzydka,ze będę gruba z cellulitem i w ogóle ) Doszło do płaczu a po 5 minutach ze łzami na policzkach złapał mnie wielki atak śmiechu i śmiałam się sama z siebie Mój narzeczony popatrzył i stwierdził,że wyglądam jakbym była psychiczna Dziś rozkleiłam się przy piosence i w ogóle to jakaś wylewna jestem ostatnio. A jak u Was ? Macie już humorki ?Mia S lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie Ciekawa jestem co bedzie jak mnie 'domanda' hormonki, bo ja jestem raczej bardzo malo humorzasta. Przed okresem, nigdy nie marudze i nie mam typowego 'napiecia' Jedyny objaw 'psychologiczny' jak do tej pory to ze zrobilam sie przesadna. NIe chce myslec o imionach, nie ogladam zadnych stron z rzeczami dla dzieci, oczywiscie nikt nie wie oprocz mojego Tz i mojej mamy odliczam tylko dni do wizyty 16.12.
Na piosenkach i na filmach rozklejam sie zawsze i lezka poleci
...moze tylko zrobilam sie bardziej agresywno-opiekuncza.... czyli jak ktos by mnie popchal na ulicy, to na stowe nakrzycze! Niech ktos tylko sprobuje!Martika87 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Maritka mam podobnie jak Ty
zastanawiam sie jak ludzie wokol mnie ze mna wytrzymaja ))))))
wczoraj ewidentnie szukalam zaczepki ale wszyyscy co wiedza, schodza z drogi )))))
ryczalam jak bóbr wczoraj czytajac o porzuconym w lesie psie.....
masakra bedzie widze.Martika87 lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi ! -
nick nieaktualnyJa na szczęście zrobiłam się tylko dużo bardziej płaczliwa i potrafię się poryczeć na reklamie, która nawet nie jest wzruszająca . Tzn. Jak już mnie coś wkurzy, to reaguję znacznie intensywniej, ale ogólnie mało się wkurzam i wyjątkowo zaczepki nie szukam z moim Diabłem (co czasem zdarzało mi się przed okresem), więc uważam, że przechodzę swoją ciążę wyjątkowo łagodnie i będę mieć piękne wspomnienia. Tym bardziej, że z innych objawów mam w sumie tylko bolące piersi (które coraz mniej odczuwam w ciągu dnia), gazy od przypadku, większe pragnienie i częstsze wizyty w kibelku
-
Do kibelka też częściej latam. Zastanawiają mnie moje sny Często śnią mi się erotyczne sny
Zapomniałam spytać się lekarza czy możemy się bzykać,a boję się ryzykować więc chodzimy na ciśnieniu i czekamy do następnej wizyty Wtedy sie dopytam o wszystko baaardzo dokładnie
Chica Mala wrote:Ja na szczęście zrobiłam się tylko dużo bardziej płaczliwa i potrafię się poryczeć na reklamie, która nawet nie jest wzruszająca . Tzn. Jak już mnie coś wkurzy, to reaguję znacznie intensywniej, ale ogólnie mało się wkurzam i wyjątkowo zaczepki nie szukam z moim Diabłem (co czasem zdarzało mi się przed okresem), więc uważam, że przechodzę swoją ciążę wyjątkowo łagodnie i będę mieć piękne wspomnienia. Tym bardziej, że z innych objawów mam w sumie tylko bolące piersi (które coraz mniej odczuwam w ciągu dnia), gazy od przypadku, większe pragnienie i częstsze wizyty w kibelku
-