X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr alkohol salicylowy - bezpieczny?
Odpowiedz

alkohol salicylowy - bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia1 Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, jestem w 6 tygodniu ciazy i kilka razy do tej pory zdezynfekowalam rece alkoholem salicylowym...zupelnie mi nie przyszlo do glowy, zeby sprawdzic czy aby nie jest szkodliwy...szperalam po necie ale zdania na ten temat sa podzielone...ale wiekszosc wpisow mowi, ze jednak jest szkodliwy...oczywiscie jestem cala w nerwach i wkurzona na siebie, ze bylam taka lekkomyslna...moze ma ktoras z was jakies doswiadczenia albo informacje w tym temacie? do gina ide dopiero za tydzien, wiec do tego czasu bede sie zadreczac :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ