X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr alkohol salicylowy - bezpieczny?
Odpowiedz

alkohol salicylowy - bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia1 Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, jestem w 6 tygodniu ciazy i kilka razy do tej pory zdezynfekowalam rece alkoholem salicylowym...zupelnie mi nie przyszlo do glowy, zeby sprawdzic czy aby nie jest szkodliwy...szperalam po necie ale zdania na ten temat sa podzielone...ale wiekszosc wpisow mowi, ze jednak jest szkodliwy...oczywiscie jestem cala w nerwach i wkurzona na siebie, ze bylam taka lekkomyslna...moze ma ktoras z was jakies doswiadczenia albo informacje w tym temacie? do gina ide dopiero za tydzien, wiec do tego czasu bede sie zadreczac :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ