SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr alkohol salicylowy - bezpieczny?
Odpowiedz

alkohol salicylowy - bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia1 Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, jestem w 6 tygodniu ciazy i kilka razy do tej pory zdezynfekowalam rece alkoholem salicylowym...zupelnie mi nie przyszlo do glowy, zeby sprawdzic czy aby nie jest szkodliwy...szperalam po necie ale zdania na ten temat sa podzielone...ale wiekszosc wpisow mowi, ze jednak jest szkodliwy...oczywiscie jestem cala w nerwach i wkurzona na siebie, ze bylam taka lekkomyslna...moze ma ktoras z was jakies doswiadczenia albo informacje w tym temacie? do gina ide dopiero za tydzien, wiec do tego czasu bede sie zadreczac :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy pod lupą - odpowiadamy na Wasze najczęstsze pytania

Kiedy zacząć suplementację? Czym różni się kwas foliowy od aktywnej formy folianu? Jaką rolę przed ciążą odgrywają dieta i suplementacja? Odpowiadamy krótko, konkretnie i bez mitów.

CZYTAJ WIĘCEJ