X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr B hcg
Odpowiedz

B hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luna_5 Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, czy któraś w Was miala podwójny przyrost na początku, a okazało się, że to ciaza pojedyncza?
    1 badanie 32,7->po48h 130

nzjdugpjtzqoyanm.png
  • mamaniemowlaka Nowa

Wysłany: 5 marca 2021, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprawdzałam normy za pomocą tego artykułu: https://www.mojniemowlak.pl/czy-jestes-w-ciazy-normy-hormonu-beta-hcg/ , a w drugim trymestrze możesz przeczytać to: https://www.mojniemowlak.pl/test-potrojny-w-ciazy-badanie-w-drugim-trymestrze/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 20:16

• Edyta1993 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ja mialam przyrost az 240 procent a ciąża pojedyncza z 557 skoczylo do 2000

nlzjgox1emvw4add.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ