Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badania prenatalne śląsk
Odpowiedz

Badania prenatalne śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowa_na_forum Debiutantka

Wysłany: 10 października 2022, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) chciałam się zapytać gdzie na Śląsku robiłyście badania prenatalne i u jakiego lekarza? Szukam kogoś z polecenia..

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 14 października 2022, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serafin Clinic w Gliwicach, bardzo dobra klinika, nie tylko do badań prenatalnych.

age.png

age.png
  • szarlota96 Autorytet

Wysłany: 27 października 2022, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa_na_forum wrote:
    Cześć:) chciałam się zapytać gdzie na Śląsku robiłyście badania prenatalne i u jakiego lekarza? Szukam kogoś z polecenia..

Dr Warcholińska w Kato :)

• Ninoczka Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że trochę czasu minęło, badania prenatalne na Śląsku można zrobić w Serafin Clinic ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ