X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badania prenatalne śląsk
Odpowiedz

Badania prenatalne śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowa_na_forum Debiutantka

Wysłany: 10 października 2022, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) chciałam się zapytać gdzie na Śląsku robiłyście badania prenatalne i u jakiego lekarza? Szukam kogoś z polecenia..

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 14 października 2022, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serafin Clinic w Gliwicach, bardzo dobra klinika, nie tylko do badań prenatalnych.

age.png

age.png
  • szarlota96 Autorytet

Wysłany: 27 października 2022, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa_na_forum wrote:
    Cześć:) chciałam się zapytać gdzie na Śląsku robiłyście badania prenatalne i u jakiego lekarza? Szukam kogoś z polecenia..

Dr Warcholińska w Kato :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ