X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badania prenatalne z unii europejskiej Śląsk
Odpowiedz

Badania prenatalne z unii europejskiej Śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edyta1993 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie normalnie te badania mialy byc darmowe dla wszystkich do 31.12.2020 jednak czytałam ze zostały jeszcze pieniądze z puli. Czy któraś moze wie czy to prawda i czy beda jeszcze w najbliższym czasie wykonywać badania prenatalne dla kobiet do 35 roku zycia w ramach właśnie tego programu? Nie pytałam sie mokego gina ho czekam jeszcze na 1 wizyte

nlzjgox1emvw4add.png
  • Nadzieja28 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby cos bylo wiadomo w tym temacie prosze o infocmacje, bo ja jestem zielona :)

Start 2018

Laparoskopia 2019 ✅
    Hashimoto ?, PCOS ?

💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…

🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
    🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
    🔺KIR : Bx
    ❌NIEWYKRYTE :
    2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var

MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)

Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺

3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌

STARANIA ZAWIESZONE
    Od 04.2021

09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
    13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰
  • Daisy___ Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że te badania można zrobić w Gyncentrum w Katowicach :) chodzi o pierwsze i drugie prenatalne.

👧 07.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ