Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badanie moczu...
Odpowiedz

Badanie moczu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałąm wynik moczu i wyszło mi że w moczu wyryto obecność ciał ketonowych??!!! Czy któraś z Was spotkała się z tym?? i jak się to zakończyło???

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt3e3km5xv544v.png[/link]

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam ciała ketonowe w moczu, ale lekarz nic w związku z tym nie zlecał. W kolejnym badaniu już ich nie było ;)

kataloza lubi tę wiadomość

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bo już Dr. Google zrobił swoje i mnie wyczesało.....:-)

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt3e3km5xv544v.png[/link]

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Czarniawa Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam często w pierwszej ciąży. Lekarz zalecił więcej pić bo to podobno objaw odwodnienia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ