X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badanie moczu 5tc - bakterie
Odpowiedz

Badanie moczu 5tc - bakterie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mikimałs Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 5tc ciąży i moja ginekolog zleciła mi szereg różnych badań. Wszystko ok, lecz zaniepokoiły mnie wyniki moczu. Pozycje: Azotyny i leukocyty które mam obecne w moczu a powinny być nieobecne. A także: bakterie : dość liczne a powinno być nieobecne. Co mam zrobić? Czy któraś z Was też tak miała na początku ciąży? Czy to groźna sytuacja dla płodu?. Serdecznie pozdrawiam i będę wdzięczna za odpowiedzi.

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam w 10 tygodniu ciąży. Lekarz kazał zrobić jeszcze posiew. Potem dostałam antybiotyk i przeszło. Każda nie leczona infekcja może być groźna dla płodu.

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ