X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Badanie moczu 5tc - bakterie
Odpowiedz

Badanie moczu 5tc - bakterie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mikimałs Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 5tc ciąży i moja ginekolog zleciła mi szereg różnych badań. Wszystko ok, lecz zaniepokoiły mnie wyniki moczu. Pozycje: Azotyny i leukocyty które mam obecne w moczu a powinny być nieobecne. A także: bakterie : dość liczne a powinno być nieobecne. Co mam zrobić? Czy któraś z Was też tak miała na początku ciąży? Czy to groźna sytuacja dla płodu?. Serdecznie pozdrawiam i będę wdzięczna za odpowiedzi.

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam w 10 tygodniu ciąży. Lekarz kazał zrobić jeszcze posiew. Potem dostałam antybiotyk i przeszło. Każda nie leczona infekcja może być groźna dla płodu.

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ