SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bakterie w moczu 🦠
Odpowiedz

Bakterie w moczu 🦠

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka98 Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2025, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Dziewczyny mam pytanie…
    Robiłam wczoraj badanie moczu i wyszło mi strasznie dużo bakterii - norma to 0 - 385,8 aaa ja mam 693,71 😨 wizyta u gina dopiero za tydzień. Jestem w 10 tyg ciąży i tydzień temu byłam w szpitalu z powodu plamienia. Czy to może mieć jaki wpływ? Nie mam też żadnych objawów jakieś infekcji czy coś.

• Nadzieja9 Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2025, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz wynik leukocytów (białych krwinek) w moczu?

Jeśli zero (lub kilka), to nie jest stan zapalny tylko zanieczyszczenie próbki przy oddawaniu moczu. Mi ginka kazała przed sikaniem się podmyć i założyć tampon.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ