Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bardzo silne bóle na początku ciązy
Odpowiedz

Bardzo silne bóle na początku ciązy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mriabelka Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś z was miał bardzo silne bóle na początku ciąży w nocy.
    Bóle gorączka dreszcze?

mriabelka
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bóle czego? macicy? czy ogólnie?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 7 tygodniu i mam bóle brzucha. Znośne, ale jednak.
    W 4 tygodniu miałam 2 wieczory bardzo uciążliwe, ale nic się nie stało.
    Byle nie było plamień.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Ladylilusx3 Znajoma

Wysłany: 26 września 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo niekiedy mnie tak boli jakbym zaraz miala miesiaczke dostac ale lekarz mowil ze to normalne .

ladylilusx3
  • Gosiek1823 Nowa

Wysłany: 1 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle, gorączkę i dreszcze i niestety poronilam, ale oczywiście u Ciebie nie musi to samo oznaczać :)
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 16:49

• Jutek28 Nowa

Wysłany: 18 października 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 5 tygodniu. boli mnie poniżej podbrzusza i pachwiny całe. czy któraś z was tak miala? Masakra, a wizyta za tydzień dopiero. Mam nadzieję, że to normalne. Mam wrażenie, że zaraz okres dostane, a jutro dopiero beta i inne badania. Martwię sie bardzo. Okres powinnam była dostać wczoraj i wczoraj test pokazał od razu dwie kreski po 2,5 roku starań.

ba310cf263e8f680402554f912b016b5.png
  • Ankakalina1987 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle dość silne od owulacji aż po 13 dni po niej i od 10 dnia po owulacji brązowe plamienie, z powodu pcos dostałam Progesteron 3x 200mg i na usg w dniu 13 było wszystko ok, plamienie było coraz słabsze. Lekarz mówi ze i bóle i plamienie to normalne i może być związane z zagnieżdżaniem zarodka w scianie macicy

SSunny' lubi tę wiadomość

z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat

34bwskjohqgssojf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ