Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta 15 już kilka dni po owulacji
Odpowiedz

Beta 15 już kilka dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia3349 Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2025, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) miesiąc temu przypadkiem dowiedziałam się, ze jestem w ciąży. Robiłam USG i betę - z zalecenia lekarza. Pani na USG powiedziała, że wygląda jej jak po owulacji 5 dni wcześniej. Tego samego dnia dostałam wynik bety - 15. Robiłam przez kolejne dni i się pięknie podwajała.

Miesiąc później - w 6 + 6 tc miałam USG. Pani twierdzi, że zarodek wygląda na młodszy o kilka dni niż wskazują moje obliczenia. Twierdzi tez, też, że po kilku dniach od owulacji nie zobaczyłabym bety 15.

Czy któraś z Was tez zbadała betę 5-6 dni po owulacji i zobaczyła ciążę? I czy zarodek 4 CRL w 6 + 6 nie był za mały?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ