beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiaczkowa wrote:Staraczka24 nie mogłam wcześniej Twojego cyklu zobaczyc, dopiero teraz coś kliknęłam i spojrzałam. Wynik jest super, udało sie nam w prawie identycznym czasie! : moje gratulacje, bo chyba dość długo sie staraliście o Kropka, wiec duży szacunek!! Dbaj o siebie, zero nerwów i oby wszystko było dobrze !
a powiedzcie mi kiedy bedzie widac serduszko ? w poniedzialek ide do gin bedzie to wg belly 5 tydzien 3 dzien. czyli 6 tydz.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
No to super. My nie możemy się doczekać wizyty w poniedziałek. A powiedz mi kiedy byłaś u lekarza?Było coś widać na usg? Bo ja się boję ze nie bedzie serduszka i się tylko zestresuje..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Byłam u lekarza 1 grudnia. Mam właśnie przed sobą wydruk z usg i opis. Według lekarza to 5 tydzień, napisane mam cos takiego :"pęcherzyk ciążowy 1,16 cm , pęcherzyk żółtkowy nie uwidoczniono, zarodek nie uwidoczniono, rozpoznanie ciąża wewnątrzmaciczna, zbyt wczesna, aby potwierdzić życie zarodka" także serduszka nie było słychać. Następna wizyta 20 grudnia i wtedy powiedział, ze posłuchamy bicia serca i mam wziąć męża tylko sie zastanawiam czy warto, bo to w końcu badanie dopochwowe i zastanawiam sie czy mu w ogóle to proponować. A Ty jak myślisz ?
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Kasiaczkowa ja myślę że warto wziąć męża ze sobą. Mój jak sie dowiedział o ciąży od razu mówił że idzie ze mną. Tyle że ja wejdę sama na wywiad Pewnie będzie chciała mnie zbadać i dopiero jak będzie miała zrobić usg to zawolam męża bo nie chce być badana przy nim. Powiedziałam mu jak wygląda to usg że dowcipnie, mówił że to nic on idzie i koniec kropka
Kasiaczkowa lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Skurcze to normalna rzecz wszystko się rozciąga, naciąga, fasolka urządza sobie apartament
Weź sobie NospęNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Witam. Jestem tutaj nowa. W zeszłym tygodniu zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie do tego beta hcg 972. Byłam u ginekologa i usg dopochwowym widać pęcherzyk. Dzisiaj zrobiłam sobie ponownie HCG i wynik wyszedł 8762. Czy to jest dobry wynik?? Na kolejną wizytę do lekarza idę w przyszły poniedziałek.