beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
tana wrote:Edka super beta
dosc wysooka np. w porownaniu do mnie
ciekawe od czego to zalezy ja w 12dpo mialam tylko 19,27 moze to zalezy od wagi ja waze 47kg jestem bardzo szczupla osoba no ciekawe
Oby tylko moja też jutro prawidłowo przyrosła. Mam stresika...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:35
tana lubi tę wiadomość
-
Edka ma rację. Wszystko jest uzależnione od tego jak długie są cykle, kiedy była owulacja, zapłodnienie, itd..
Lekarze zazwyczaj wyliczają schematycznie, czyli 28 dni cyklu.
U mnie dzidzi jest młodsza o 5 dni, bo właśnie u mnie występują dłuższe cykle, do 33.
Też gdzieś czytałam, że przy wysokiej becie jest girl albo ciąża mnoga;)Edka lubi tę wiadomość
-
Monia - a jaki miałaś progesteron właśnie ? Tak z ciekawości pytam12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam , mam pytanie moja beta rosnie lecz dzisiaj zaczelam 5 tydzien a moj wynik z dzisiaj to 157,2 a norma mojego laboratoium w tygodniu ciazy to 5 tydz: 217 – 7138
6 wiec beta jest za niska czy mam brac to pod uwage? jak do tego podejsc .. slyszalam ze nie liczy sie nawet ilosc ale przysrost wczesniej 2 dni temu mialam 70 .Dzieki za kazda informacje -
tana - tak jak pisze Wesołek, liczy się przyrost
Ja na początku 5tc, dokładnie 4t i 2d chyba z córką miałam 130 ledwo
Za tydzień 1300, więcej nie mierzyłam
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wesołek wrote:Witaj Kamenkaa;) Czyżbyś zmieniła profil?
U mnie ok. Na wizycie też wszystko oka. Lekarz nie dał mi wydruku, bo nie miał papieru.. Ahh..
A tak, widziałam rączki, nóżki, pępowinę, główkę wyglądającą już na ludzką
A co u Ciebie?
Powolutu kochana zapomnialam hasla do mojego konta zalozylam nowe a nie chca dac na przyomnienie pomimo ze pisze do nich juz 4,5dzien nagminnie.
a tak pozatym wszystko ok bez objawowo....
czekam na wizyte 10.11 ale mam czarne mysli czuje ze bedzie cos nie takOllaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Powolutu kochana zapomnialam hasla do mojego konta zalozylam nowe a nie chca dac na przyomnienie pomimo ze pisze do nich juz 4,5dzien nagminnie.
a tak pozatym wszystko ok bez objawowo....
czekam na wizyte 10.11 ale mam czarne mysli czuje ze bedzie cos nie tak2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny, mnóstwo ciąż przebiega bezobjawowo, zwłaszcza na tak wczesnym etapie
Nie wmawiajcie sobie, że brak objawów = coś nie tak, a to żyłek nie widac, a to mdłości zniknęły itp.
Ja miałam dni, kiedy zapominałam, że jestem w ciąży, mam koleżanki, które całą ciążę przeszły bez objawów. Mam też takie, które np. do samego końca wymiotowały - organizmy są naprawdę przeeeróżne, nie ma co się nakręcać negatywnie!
Mnie na tym etapie bardzo pomagało gadanie do brzucha, że 'tu mama, bardzo Cię już kochamy, zostań z nami' itp. - spróbujcieSanna lubi tę wiadomość
-
Mi też śmiać się chce, bo mąż mówi do brzucha " Proszę, rośnij!"
A ja natomiast mówię " Czekamy na Ciebie".
Właśnie jest coś takiego, że jak pewna rzecz ustępuje, to człowiek ma czarne myśli.
U mnie też od 3 dni ustąpiły mdłości poranne i zaraz sobie myślę, że może progesteron spada? hmmm..
Bo w zasadzie za mdłości odpowiada progesteron..
To jest 11 tydzień, więc czytałam, że mogą odpuścić mdłości..