beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
tana wrote:Edka super beta dosc wysooka np. w porownaniu do mnie ciekawe od czego to zalezy ja w 12dpo mialam tylko 19,27 moze to zalezy od wagi ja waze 47kg jestem bardzo szczupla osoba no ciekawe
Oby tylko moja też jutro prawidłowo przyrosła . Mam stresika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:35
tana lubi tę wiadomość
-
Edka ma rację. Wszystko jest uzależnione od tego jak długie są cykle, kiedy była owulacja, zapłodnienie, itd..
Lekarze zazwyczaj wyliczają schematycznie, czyli 28 dni cyklu.
U mnie dzidzi jest młodsza o 5 dni, bo właśnie u mnie występują dłuższe cykle, do 33.
Też gdzieś czytałam, że przy wysokiej becie jest girl albo ciąża mnoga;)Edka lubi tę wiadomość
-
Monia - a jaki miałaś progesteron właśnie ? Tak z ciekawości pytam12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam , mam pytanie moja beta rosnie lecz dzisiaj zaczelam 5 tydzien a moj wynik z dzisiaj to 157,2 a norma mojego laboratoium w tygodniu ciazy to 5 tydz: 217 – 7138
6 wiec beta jest za niska czy mam brac to pod uwage? jak do tego podejsc .. slyszalam ze nie liczy sie nawet ilosc ale przysrost wczesniej 2 dni temu mialam 70 .Dzieki za kazda informacje -
tana - tak jak pisze Wesołek, liczy się przyrost Ja na początku 5tc, dokładnie 4t i 2d chyba z córką miałam 130 ledwo Za tydzień 1300, więcej nie mierzyłam12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wesołek wrote:Witaj Kamenkaa;) Czyżbyś zmieniła profil?
U mnie ok. Na wizycie też wszystko oka. Lekarz nie dał mi wydruku, bo nie miał papieru.. Ahh..
A tak, widziałam rączki, nóżki, pępowinę, główkę wyglądającą już na ludzką
A co u Ciebie?
Powolutu kochana zapomnialam hasla do mojego konta zalozylam nowe a nie chca dac na przyomnienie pomimo ze pisze do nich juz 4,5dzien nagminnie.
a tak pozatym wszystko ok bez objawowo....
czekam na wizyte 10.11 ale mam czarne mysli czuje ze bedzie cos nie takOllaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Powolutu kochana zapomnialam hasla do mojego konta zalozylam nowe a nie chca dac na przyomnienie pomimo ze pisze do nich juz 4,5dzien nagminnie.
a tak pozatym wszystko ok bez objawowo....
czekam na wizyte 10.11 ale mam czarne mysli czuje ze bedzie cos nie tak2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny, mnóstwo ciąż przebiega bezobjawowo, zwłaszcza na tak wczesnym etapie
Nie wmawiajcie sobie, że brak objawów = coś nie tak, a to żyłek nie widac, a to mdłości zniknęły itp.
Ja miałam dni, kiedy zapominałam, że jestem w ciąży, mam koleżanki, które całą ciążę przeszły bez objawów. Mam też takie, które np. do samego końca wymiotowały - organizmy są naprawdę przeeeróżne, nie ma co się nakręcać negatywnie!
Mnie na tym etapie bardzo pomagało gadanie do brzucha, że 'tu mama, bardzo Cię już kochamy, zostań z nami' itp. - spróbujcieSanna lubi tę wiadomość
-
Mi też śmiać się chce, bo mąż mówi do brzucha " Proszę, rośnij!"
A ja natomiast mówię " Czekamy na Ciebie".
Właśnie jest coś takiego, że jak pewna rzecz ustępuje, to człowiek ma czarne myśli.
U mnie też od 3 dni ustąpiły mdłości poranne i zaraz sobie myślę, że może progesteron spada? hmmm..
Bo w zasadzie za mdłości odpowiada progesteron..
To jest 11 tydzień, więc czytałam, że mogą odpuścić mdłości..