X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta HCG
Odpowiedz

Beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunia2222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Mam wyniki z Beta HCG czy możecie pomóc mi w ich interpretacji:
    13.02.2015r. - 481,4 miu/ml
    15.02.2015r. - 789,1 miu/ml
    tyle, że nie mineło miedzy nimi 48 godzin tylko z 44 godziny. Bo wczesniej byłam o 16 a za drugim razem o 12.

• ceska Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEST WPORZĄDKU NIE MINEŁO 48H śREDNI PRZYROST JEST 66% ALE PO 48H :)

oar8skjod4lwslof.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ