X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta HCG
Odpowiedz

Beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunia2222 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Mam wyniki z Beta HCG czy możecie pomóc mi w ich interpretacji:
    13.02.2015r. - 481,4 miu/ml
    15.02.2015r. - 789,1 miu/ml
    tyle, że nie mineło miedzy nimi 48 godzin tylko z 44 godziny. Bo wczesniej byłam o 16 a za drugim razem o 12.

• ceska Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEST WPORZĄDKU NIE MINEŁO 48H śREDNI PRZYROST JEST 66% ALE PO 48H :)

oar8skjod4lwslof.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ