Beta HCG dziewczyny ratujcie bo oszaleje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:A ty który masz tydzień ciąży?Becia
Zobaczysz wszystko będzie jak najbardziej ok. Jak byłam w ciąży z synem pierwszy raz zobaczyłam i usłyszałam serduszko w tym samym momencie co w tej ciąży dodatkowo mam skierowanie na badania prenatalne (te w ramach akcji bo w związku z poprzednimi stratami jestem obciążona) dziś nawet nie zapłaciłam za wizytę bo lekarz się nawet bardzo ucieszył że wszystko jest ok ♥ nie umiem przestać się uśmiechać ♥ zobaczysz ty też będziesz skakać (ale w przenośni oczywiście) z radości ♥19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiem że nic nie mogę już zrobić pozostaje czekanie,i tak się zastanawiam czy nie iść jeszcze dziś na USG,lekarz mój bierze 50 zł ale nie pracuje w szpitalu,a ten do którego chce iść bierze 150 zł ale jest ordynatorem szpitala więc zawsze miałabym go pod ręką i często swoim pacjentkom robi w szpitalu USG za darmo no coś za coś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Jest serduszko około 120 uderzeń, ale ja powiedziałam lekarzowi o 3stratach i ze bojesie cieszyć takze bedziemy kontrolować tą ciążę częściej i za tydzien kolejne usg by sprawdzic czy serduszko jeszcze bedzie bic19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś
-
nick nieaktualny