X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta hcg nie przyrasta prawidłowo.
Odpowiedz

Beta hcg nie przyrasta prawidłowo.

Oceń ten wątek:
  • Leira Autorytet

Wysłany: 14 marca 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaabaa wrote:
    Niestety serduszko przestało bić

Bardzo mi przykro :(
    Jeśli potrzebujesz wsparcia, to wejdź w dział "Problemy i komplikacje" -> "Poronienie i co dalej..?", też jestem po poronieniu, a watek ten zrzesza fantastyczne dziewczyny, które przeżyły podobne historie. Dostaniesz tam wsparcie i nadzieję, bo historie poronień kończą się zdrowymi ciążami. Trzymaj się.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ