X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta hcg nie przyrasta prawidłowo.
Odpowiedz

Beta hcg nie przyrasta prawidłowo.

Oceń ten wątek:
  • Leira Autorytet

Wysłany: 14 marca 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaabaa wrote:
    Niestety serduszko przestało bić

Bardzo mi przykro :(
    Jeśli potrzebujesz wsparcia, to wejdź w dział "Problemy i komplikacje" -> "Poronienie i co dalej..?", też jestem po poronieniu, a watek ten zrzesza fantastyczne dziewczyny, które przeżyły podobne historie. Dostaniesz tam wsparcie i nadzieję, bo historie poronień kończą się zdrowymi ciążami. Trzymaj się.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ