X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta różne przyrosty….
Odpowiedz

Beta różne przyrosty….

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzić. Na początku moja bhcg była wysoka według norm z labolatorium ( zawsze o tydzień więcej)i przyrosty również były bardzo wysokie (119 %, 114%). Zastanawiałam się wtedy czy to dobrze ze bhcg jest zawsze taka wysoka. Naczytałam się o zespole downa przy wysokiej bhcg i przyroście i mnie to zmartwiło. Powtórzyłam badanie w 6+6 dniu cyklu i bhcg wzrosła ale jej przyrost zmalał …. (66%) Trochę się zmartwiłam. Lekarza mam dopiero za dwa tyg bo jest na urlopie :( podaje wyniki bhcg:

- 407 (06.07)
    - 893 (08.07)
    - 8762 (14.07)
    - 54 151 (21.07)

Sprawdzić jeszcze raz ten przyrost po 48h od ostatniego wyniku ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 09:54

• Audrey Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to tc? Pewnie 7? Na tym etapie bety się już nie sorawdza bo przyrosty są mniejsze.

patryka lubi tę wiadomość

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ