Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta różne przyrosty….
Odpowiedz

Beta różne przyrosty….

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzić. Na początku moja bhcg była wysoka według norm z labolatorium ( zawsze o tydzień więcej)i przyrosty również były bardzo wysokie (119 %, 114%). Zastanawiałam się wtedy czy to dobrze ze bhcg jest zawsze taka wysoka. Naczytałam się o zespole downa przy wysokiej bhcg i przyroście i mnie to zmartwiło. Powtórzyłam badanie w 6+6 dniu cyklu i bhcg wzrosła ale jej przyrost zmalał …. (66%) Trochę się zmartwiłam. Lekarza mam dopiero za dwa tyg bo jest na urlopie :( podaje wyniki bhcg:

- 407 (06.07)
    - 893 (08.07)
    - 8762 (14.07)
    - 54 151 (21.07)

Sprawdzić jeszcze raz ten przyrost po 48h od ostatniego wyniku ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 09:54

• Audrey Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to tc? Pewnie 7? Na tym etapie bety się już nie sorawdza bo przyrosty są mniejsze.

patryka lubi tę wiadomość

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ