Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta różne przyrosty….
Odpowiedz

Beta różne przyrosty….

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzić. Na początku moja bhcg była wysoka według norm z labolatorium ( zawsze o tydzień więcej)i przyrosty również były bardzo wysokie (119 %, 114%). Zastanawiałam się wtedy czy to dobrze ze bhcg jest zawsze taka wysoka. Naczytałam się o zespole downa przy wysokiej bhcg i przyroście i mnie to zmartwiło. Powtórzyłam badanie w 6+6 dniu cyklu i bhcg wzrosła ale jej przyrost zmalał …. (66%) Trochę się zmartwiłam. Lekarza mam dopiero za dwa tyg bo jest na urlopie :( podaje wyniki bhcg:

- 407 (06.07)
    - 893 (08.07)
    - 8762 (14.07)
    - 54 151 (21.07)

Sprawdzić jeszcze raz ten przyrost po 48h od ostatniego wyniku ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 09:54

• Audrey Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to tc? Pewnie 7? Na tym etapie bety się już nie sorawdza bo przyrosty są mniejsze.

patryka lubi tę wiadomość

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ