X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta różne przyrosty….
Odpowiedz

Beta różne przyrosty….

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzić. Na początku moja bhcg była wysoka według norm z labolatorium ( zawsze o tydzień więcej)i przyrosty również były bardzo wysokie (119 %, 114%). Zastanawiałam się wtedy czy to dobrze ze bhcg jest zawsze taka wysoka. Naczytałam się o zespole downa przy wysokiej bhcg i przyroście i mnie to zmartwiło. Powtórzyłam badanie w 6+6 dniu cyklu i bhcg wzrosła ale jej przyrost zmalał …. (66%) Trochę się zmartwiłam. Lekarza mam dopiero za dwa tyg bo jest na urlopie :( podaje wyniki bhcg:

- 407 (06.07)
    - 893 (08.07)
    - 8762 (14.07)
    - 54 151 (21.07)

Sprawdzić jeszcze raz ten przyrost po 48h od ostatniego wyniku ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 09:54

• Audrey Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to tc? Pewnie 7? Na tym etapie bety się już nie sorawdza bo przyrosty są mniejsze.

patryka lubi tę wiadomość

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ