X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Betahcg przysrot
Odpowiedz

Betahcg przysrot

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mikaaa19996 Debiutantka

Wysłany: 7 sierpnia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy!!! :(
    Robiłam badanie bhcg 26.07 wynosiła 246.20 powtórzyłam 28.07 wynik 500.90 według zaleceń lekarza badanie powtórzyłam dzisiaj tj. 07.08 wynik 27651.80 czy Nie za duzo wzrosło?? :( moja gin jest na Urlopie kontaktowałam się z nią smsem stwierdzila że jest ok zapytałam czy Nie za duzo wzrosło odpisała "raczej nie " co mnie trochę zmartwilo.... Dodam jeszcze że byłam 05.08 na wizycie kontrolnej lekarz stwierdzil że jest to 5 tydz w według norm laboratorium w którym robiłam badanie to :
    1500- 23000 4-5 tydz ciąży
    3400- 135300 5-6 tydz ciazy
    Nie wiem juz co robić :( pomóżcie proszę!! :(

Betahcg przyrost
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ