BHCG - ile razy sprawdzać
-
Cześć dziewczyny! 2 dni temu, 10dpo zrobiłąm test ciążowy o czułości 10mlU/ml - wyszła słabiutka druga kreska, więc od razu pojechałam na betę. Wynik 12,5 (obstawiam, że zagnieżdżenie miało miejsce 8dpo). Dziś powtórzyłam betę - 82,8:) Moje pytanie brzmi - czy odpuścić już, czy powtórzyć jeszcze badanie za kilka dni? Dużo stresu mnie to wszystko kosztuje... Do lekarza umówiona jestem na 31.08.
Marta Eni lubi tę wiadomość
Hashimoto, PCOS
5cs - UDAŁO SIĘ!
24.03.2018 godzina 9.35 Łucja (35tc) -
Mi lekarz kazał od razu zbadać progesteron i powtórka bhcg po tygodniu. kazda jest zestresowana nowa sytuacja. Po kilku tygodniach zaczniesz sie troche uspokajać. Stres w niczym nie pomaga. Jesli mozesz to skonsultuj to z lekarzem. Duzo zdrówka zycze
-
polamonola wrote:Cześć dziewczyny! 2 dni temu, 10dpo zrobiłąm test ciążowy o czułości 10mlU/ml - wyszła słabiutka druga kreska, więc od razu pojechałam na betę. Wynik 12,5 (obstawiam, że zagnieżdżenie miało miejsce 8dpo). Dziś powtórzyłam betę - 82,8:) Moje pytanie brzmi - czy odpuścić już, czy powtórzyć jeszcze badanie za kilka dni? Dużo stresu mnie to wszystko kosztuje... Do lekarza umówiona jestem na 31.08.
Widzę też, że masz PCOS jak ja - progesteron i estradiol to wyniki, ktore trzeba znać obowiązkowo w ciąży
Aleksander -
polamonola wrote:Cześć dziewczyny! 2 dni temu, 10dpo zrobiłąm test ciążowy o czułości 10mlU/ml - wyszła słabiutka druga kreska, więc od razu pojechałam na betę. Wynik 12,5 (obstawiam, że zagnieżdżenie miało miejsce 8dpo). Dziś powtórzyłam betę - 82,8:) Moje pytanie brzmi - czy odpuścić już, czy powtórzyć jeszcze badanie za kilka dni? Dużo stresu mnie to wszystko kosztuje... Do lekarza umówiona jestem na 31.08.
Też robiłam test 18.08 i byłam (tak na moje) ok. 13-15 od owu. I też była słaba kreska. bHCG robiłam 22.08 i mam 235,5 a dziś robiłam powtórkę. Siedzę jak na szpilkach a wynik dopiero jutro -