X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr biegunka w ciazy
Odpowiedz

biegunka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patussia Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy biegunka w ciazy a z nią wraz ból żołądka to normalne ? To moja 2 ciąża pierwsza obumarla 3 miesiące temu w 12 tygodniu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak! Ja tam miałam i powiedziano mi, że to normalne. Ale i tak powinnaś iść do lekarza bo odwodnienie nie jest wskazane. Poza tym nie wszystkie leki przeciwbiegunkowe można brać!
    Smecta jest w miarę bezpieczna, ale nie w dużych ilościach.
    Zrób sobie dietę. To co można jeść:
    - rozgotowany ryż
    - banany
    - suchary
    - jajka na twardo ( ale nie takie żeby były zielone, bo są ciężkostrawne)
    - twarogi ale bez zawartości kwaśnej śmietany
    - suszone morele

• patussia Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo ! Do lekarza dopiero za 2 tygodnie na 1 wizytę to mój 7 tydzień ciąży według om mieszkam w londynie wiec ciężko z lekarzami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ