X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr ból brzucha. ..
Odpowiedz

ból brzucha. ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Psotuusia Nowa

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze caly czas i odpoczywam jestem dobrej mysli tylko chyba mi czegos brakuje bo jak robie test ciazowy to jest cieniutka malo widoczna 2 kreska a powinna byc juz ladna gruba bo to polowa 6 tc

• jenni Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam dosc silne bole, podobne do tych menstruacyjnych.... troche mi to odbiera cala radosc z ciazy, martwie sie bo w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci, a tutaj teraz ten bol... pocieszylo mnie troche to ze wiele z Was pisze ze to normalne. Mam nadzieje, ze tak wlasnie jest i niepokoje sie na zapas :-)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ