X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból brzucha po oddawaniu stolca
Odpowiedz

Ból brzucha po oddawaniu stolca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaXXX Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Zawsze czytałam Wasze odpowiedzi, a teraz sama mam pytanie. Jestem w 4t6d i od 3 dni jakoś przed oddaniem stolca mocno boli mnie brzuch jak na okres i po oddaniu stolca przez jakieś pół godziny tak samo. Czy któraś tak miała? Czy to są te określane wzdęcia? 🙈 Jest to taki ból jak na zaparcia (mimo że ich nie ma) połączony z bólem na miesiączkę. Nieraz aż mam dreszcze i pocę się z bólu. Wizyta u gine dopiero za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia, 19:07

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam zaparcia i wzdęcia od początku ciąży, około 8-9 tygodnia zaczęło to przechodzić. To chyba częsty objaw ciąży 😉 Dodatkowo raz miałam kolkę, bolało mnie potwornie w lewym boku i musiałam tam naprawdę mocno uciskać, żeby to wypchać...🫣
    Czasem te bóle były bardziej odczuwalne z tyłu, na dole pleców i wtedy zastanawiałam się, czy to bóle jak miesiączkowe, czy nerki, czy jelita 🤭

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ