Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból brzucha po oddawaniu stolca
Odpowiedz

Ból brzucha po oddawaniu stolca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaXXX Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2025, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Zawsze czytałam Wasze odpowiedzi, a teraz sama mam pytanie. Jestem w 4t6d i od 3 dni jakoś przed oddaniem stolca mocno boli mnie brzuch jak na okres i po oddaniu stolca przez jakieś pół godziny tak samo. Czy któraś tak miała? Czy to są te określane wzdęcia? 🙈 Jest to taki ból jak na zaparcia (mimo że ich nie ma) połączony z bólem na miesiączkę. Nieraz aż mam dreszcze i pocę się z bólu. Wizyta u gine dopiero za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2025, 19:07

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2025, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam zaparcia i wzdęcia od początku ciąży, około 8-9 tygodnia zaczęło to przechodzić. To chyba częsty objaw ciąży 😉 Dodatkowo raz miałam kolkę, bolało mnie potwornie w lewym boku i musiałam tam naprawdę mocno uciskać, żeby to wypchać...🫣
    Czasem te bóle były bardziej odczuwalne z tyłu, na dole pleców i wtedy zastanawiałam się, czy to bóle jak miesiączkowe, czy nerki, czy jelita 🤭

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ