X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból brzucha, zaparcia
Odpowiedz

Ból brzucha, zaparcia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DarKa35 Ekspertka

Wysłany: 31 marca, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dwóch dni mam bóle brzucha z lewej strony. Szczególnie wieczorem i czasami w nocy, nie mogę spać na lewym boku. Czuję się wzdeta,czasem mniej lub bardziej. Czy też tak miałyście? Myślę o Espumisan i tym syropie.. duphaston właśnie odstawiam więc jeśli to zaparcia od progesteronu ,to liczę że może zaraz przejdzie..

ToJaa
    IVF I procedura , 4 transfer udany.
    Gameta Bdg.
    preg.png
    Prenatalne ok
    29.04.2025, USG, synek 200g 🩵
    13.05.2025, USG, 14 cm , 270 g. 🥹
    pomału kopiemy mamę
    6.06.2025 połówkowe ❤️
    TP 10.10.2025 🍀😁
  • Stokrotka94 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, coś ci pomogło? Ja również mam bóle brzucha, jak na okres i takie kłucie, dziś w nocy prze to źle się czułam. Brzuch napuchnięty. Biorę luteinę i to chyba od tego.

👩‍❤️‍👨 30&35
    💔 05.25 Poronienie zatrzymane w 6 tygodniu

🔎Co będziemy badać?
    Trombofilia ⏳
    Zespół antyfosfolipidowy ⏳
    Celiakia ⏳
    TSH, Progesteron, Estradiol, Prolaktyna ⏳
    Badanie komputerowe nasienia ⏳
    Fragmentacja DNA plemników ⏳
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzdęcia towarzyszyły mi cały pierwszy trymestr, dziennie brałam po 2 tabletki Espumisanu po 2 razy dziennie i pomagało ;)

Stokrotka94 lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ