bol jak na miesiaczke
-
Jestem 4 tyg dziazy I termin spodziewanej @ jeszcze nie prryszedl. Ale od wczoraj boli mnie jak na okres. Wczoraj tak delilatnie,a dzisiaj bol mnie obudzil o 4 rano. I przychodzi falami. Czy to znaczy ze zaczyna sie poronienie?? Czy to normalne odczucia?
-
Jak nie ma plamień to takie bóle na początku ciąży są normalne15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Ja przez pierwsze tygodnie czułam,że lada moment dostane okres i mnie krew zaleje Juz nawet wątpiłam, że się udało ale jak zrobiłam test wyszły dwie kreseczki Po paru dniach poszłam do gin i byłam już w 4 tygodniu ciąży Wiec to jak najbardziej NORMALNE i nie ma co panikować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:34
-
ja dzisiaj mam boleści podbrzusza jak na okres i strasznie leci ze mnie biały śluz mokro sodłownie mam, i nie za db mi mdli mnie od rana ;/ wgl od kilku dni mam tak jak by wymioty dochodziły mi do gardla i wracały znowu miała któraś z Was tak ? termin miesiączki na 17 ;/ plamienie 2.10 i trwało 3 dni
-
ja miałam pewne symptomy już przed @. test zrobiłam 9dpo a 5 przed @ bo wiedziałam ze tym razem to to.ale tak silne mdlosci to dziwna sprawa u mnie pojawily się dopiero teraz w 7 tyg. pierwsze objawy to wlasnie ten wspomniany bol jak na miesiaczke,bol glowy,uczucie ogolngo rozbcia "choroba". mokro czasem bywa ale tez taki kremowy sluz jak klej.
mam nadzieje ze do ciebie nie przyjdzie @. pochwal się jak cos:) -
wiktorzna wrote:ja miałam pewne symptomy już przed @. test zrobiłam 9dpo a 5 przed @ bo wiedziałam ze tym razem to to.ale tak silne mdlosci to dziwna sprawa u mnie pojawily się dopiero teraz w 7 tyg. pierwsze objawy to wlasnie ten wspomniany bol jak na miesiaczke,bol glowy,uczucie ogolngo rozbcia "choroba". mokro czasem bywa ale tez taki kremowy sluz jak klej.
mam nadzieje ze do ciebie nie przyjdzie @. pochwal się jak cos:) -
a mnie też brzuch pobolewa, ale dzwoniłam do lekarki i na tym etapie to normalne (jestem w 5tc). czasem całe podbrzusze, czasem mnie tylko jakby ciągnie w pochwie, czasem mnie kłuje jajnik.
aczkolwiek jak jeszcze nie wiedziałam o ciązy, to bolał mnie brzuch niby jak na @, ale był to jednak inny ból. przynajmniej ja to tak odbierałam. ale wiadomo, każdy organizm jest innycóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Cześć dziewczynki- 2 dni przed miesiączką robiłam test który pokazał 2 czerwone kreski, w terminie spodziewanej miesiączki dostałam bóli typowo miesiączkowych połaczonych ze skurczami macicy- spanikowana połozyłam sie do łóżka, jak tylko wstałam ból wracał ze zdwojoną siłą, a więc przeleżałam cały dzień, na 2 dzien brzuch juz mniej pobolewał, teraz jest 4 dzien od spodziewanej miesiączki, ból ustąpił, krawienia nie było a kreski na teście coraz mocniejsze- a więc nie martwcie się tylko jak was zacznie cos bolec- połóżcie sie do łózka jak macie mozliwość- jak jestescie w pracy -zwolnijcie obroty na chwilę i będzie dobrze
-
Hej, ja tez mam mega bol brzucha i mdlosci, wrazliwosc na zapachy i bolace piersi... to ze jestem w ciazy wiedzialam, czulam ponad tydzien przed testem... dziwne, ale teraz bylam pewna, chociaz wiele cykli zdawalo mi sie ze udalo sie. W tym inaczej sie czulam. Pierwszy test za wczesnie i negatyw a kazdy kolejny mocniejsza krecha, nadal nie moge uwierzyc!!! Brzuch to juz mnie drugi tydzien boli a tak mocno jak na okres od paru dni... sluz kremowy, okres najpozniej za dwa dni w niedziele... planowo w czwartek. Najgorszy to bol brzucha, nawet po nocy i po odpoczynku, jak sie ruszam jest okej... mam nadzieje ze to dlugo nie bedzie trwalo.... pozdrawiam22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
hej, ja jestem w 7 tygodniu a cały czas mam bóle w podbrzuszu, boli mnie macica , kłuje w pośladkach,pachwinach, ogólnie czuje, że coś się powiększa Mam nadzieję, że to normalne, najczęściej wieczorami albo po dłuższym wysiłku, np. spacerze.twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-