X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból jak na okres
Odpowiedz

Ból jak na okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem na samym początku ciąży ~4 tydzień. Boli mnie podbrzusze jakby miał się zacząć okres. Czy ktoś tez tak miał? Czy jest to norma?

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie normalne. Ja jestem w 10t i też mnie czasem pobolewa, choć teraz żadziej, ale na początku każda z mojej grupy tak miała i lekarze uspokajają, że jeśli nie ma plamień czy krwawień, to to jest ok. Mnie bolał do 6t.
    Jednym słowem gratuluję i życzę dużo spojoku :)

event.png
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo! Oby było wszystko dobrze ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ