X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból jak na okres
Odpowiedz

Ból jak na okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem na samym początku ciąży ~4 tydzień. Boli mnie podbrzusze jakby miał się zacząć okres. Czy ktoś tez tak miał? Czy jest to norma?

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie normalne. Ja jestem w 10t i też mnie czasem pobolewa, choć teraz żadziej, ale na początku każda z mojej grupy tak miała i lekarze uspokajają, że jeśli nie ma plamień czy krwawień, to to jest ok. Mnie bolał do 6t.
    Jednym słowem gratuluję i życzę dużo spojoku :)

event.png
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo! Oby było wszystko dobrze ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ