X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból jak na okres
Odpowiedz

Ból jak na okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem na samym początku ciąży ~4 tydzień. Boli mnie podbrzusze jakby miał się zacząć okres. Czy ktoś tez tak miał? Czy jest to norma?

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie normalne. Ja jestem w 10t i też mnie czasem pobolewa, choć teraz żadziej, ale na początku każda z mojej grupy tak miała i lekarze uspokajają, że jeśli nie ma plamień czy krwawień, to to jest ok. Mnie bolał do 6t.
    Jednym słowem gratuluję i życzę dużo spojoku :)

event.png
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca 2023, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo! Oby było wszystko dobrze ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ