X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból jak na okres
Odpowiedz

Ból jak na okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem na samym początku ciąży ~4 tydzień. Boli mnie podbrzusze jakby miał się zacząć okres. Czy ktoś tez tak miał? Czy jest to norma?

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie normalne. Ja jestem w 10t i też mnie czasem pobolewa, choć teraz żadziej, ale na początku każda z mojej grupy tak miała i lekarze uspokajają, że jeśli nie ma plamień czy krwawień, to to jest ok. Mnie bolał do 6t.
    Jednym słowem gratuluję i życzę dużo spojoku :)

preg.png
  • Mariia Nowa

Wysłany: 1 lipca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo! Oby było wszystko dobrze ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ