Ból krzyża i pachwin
-
Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień jest to moja druga ciąża Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was
-
nadie02 wrote:Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień jest to moja druga ciąża Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was
Natomiast jesli masz te bole dosc mocne to oczywiscie najlepiej skontaktowac sie z lekarzem lepiej sprawdzic niz sie zamartwiac
Buzka ❤nadie02 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedź Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli Oczywiście lekarz obowiązkowo Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura bo widzę że nie tylko ja tak mam Pozdrawiam cieplutko Zdrówka dla maluszka
-
nadie02 wrote:Dziękuję za odpowiedź Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli Oczywiście lekarz obowiązkowo Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura bo widzę że nie tylko ja tak mam Pozdrawiam cieplutko Zdrówka dla maluszka
Ja tez mam bole tylko chwilowe i reszte dnia na luzie dla maluszka rozciaga sie domek na 9 miesiecy
Najlepiej teraz jak bedziesz sie troszke oszczedzac spokojny tryb zycia jak masz taka mozliwosc, jak sie schylasz to zrob to wolniej moze wtedy nie bedziesz tak tego czula duzo wypoczywaj i malo stresu ❤
Buzka i daj koniecznie znac jak bedziesz po wizycie ❤❤❤ pozdrawiamnadie02 lubi tę wiadomość
-