Ból krzyża i pachwin
-
Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży
Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny
Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień
jest to moja druga ciąża
Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej
W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym
Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna
Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was
-
nadie02 wrote:Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży
Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny
Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień
jest to moja druga ciąża
Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej
W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym
Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna
Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was
Natomiast jesli masz te bole dosc mocne to oczywiscie najlepiej skontaktowac sie z lekarzem lepiej sprawdzic niz sie zamartwiac
Buzka ❤nadie02 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedź
Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli
Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd
Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli
Oczywiście lekarz obowiązkowo
Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura
bo widzę że nie tylko ja tak mam
Pozdrawiam cieplutko
Zdrówka dla maluszka
-
nadie02 wrote:Dziękuję za odpowiedź
Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli
Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd
Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli
Oczywiście lekarz obowiązkowo
Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura
bo widzę że nie tylko ja tak mam
Pozdrawiam cieplutko
Zdrówka dla maluszka
Ja tez mam bole tylko chwilowe i reszte dnia na luziedla maluszka rozciaga sie domek na 9 miesiecy
Najlepiej teraz jak bedziesz sie troszke oszczedzacspokojny tryb zycia jak masz taka mozliwosc, jak sie schylasz to zrob to wolniej moze wtedy nie bedziesz tak tego czula
duzo wypoczywaj i malo stresu ❤
Buzka i daj koniecznie znac jak bedziesz po wizycie ❤❤❤ pozdrawiamnadie02 lubi tę wiadomość
-