Ból krzyża i pachwin
-
Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży
Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny
Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień
jest to moja druga ciąża
Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej
W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym
Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna
Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was 
-
Hej, jestem w 7 tyg i 3 dzien w ciazy i praktycznie codziennie mam takie bole np: okresowe, cos ciagnie w pachwinie to lewej potem w prawej, czasami jajnik zaboli w krzyzu tez. Przeczytalam juz tutaj duzo takich postow i wiem ze duzo dziewczyn ma takie bolenadie02 wrote:Hej wszystkim, jestem tu nowa i cieszę się że mogę dołączyć do kobitek będących w ciąży
Mianowicie dziś zrobiłam test, oczywiście pozytywny
Jest to 5/6 tydzień. Do lekarza lece za tydzień
jest to moja druga ciąża
Lecz mam bóle krzyża oraz pachwiny prawej
W poprzedniej ciąży miałam takie bóle ale pod koniec. Do tego poród także z bólami krzyżowymi. Krzyż boli mnie od 2 tyg a pachwina od tygodnia. Wiem, że to lekarz musi sprawdzić lecz do tego czasu nie chce się bardzo stresować tym
Może kobietki powiecie czy miałyście też takie bóle i w jakiej skali bólu? Będę bardzo wdzięczna
Buziaczki, pozdrowienia oraz dużo zdrówka dla Was 

Natomiast jesli masz te bole dosc mocne to oczywiscie najlepiej skontaktowac sie z lekarzem lepiej sprawdzic niz sie zamartwiac
Buzka ❤
nadie02 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedź
Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli
Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd
Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli
Oczywiście lekarz obowiązkowo
Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura
bo widzę że nie tylko ja tak mam
Pozdrawiam cieplutko
Zdrówka dla maluszka
-
Nadie02 ❤nadie02 wrote:Dziękuję za odpowiedź
Szczerze mówiąc teraz wieczorkiem nie boli
Prócz jakiś tam lekkich czasem ciągnięć, kłóć itd
Najgorzej rano, gdy długo siedzę lub stoję a tym bardziej gdy się schylam jednakże nie jest to ciągły i silny ból, tylko jak już pisałam przy dłuższej lub niewygodnej pozycji. Ale jestem dobrej myśli
Oczywiście lekarz obowiązkowo
Jednak i tak dziękuję za odpowiedź która mnie pocieszyła i dała pewną ulgę że to może być normalna moja taka natura
bo widzę że nie tylko ja tak mam
Pozdrawiam cieplutko
Zdrówka dla maluszka 
Ja tez mam bole tylko chwilowe i reszte dnia na luzie
dla maluszka rozciaga sie domek na 9 miesiecy 
Najlepiej teraz jak bedziesz sie troszke oszczedzac
spokojny tryb zycia jak masz taka mozliwosc, jak sie schylasz to zrob to wolniej moze wtedy nie bedziesz tak tego czula
duzo wypoczywaj i malo stresu ❤
Buzka i daj koniecznie znac jak bedziesz po wizycie ❤❤❤ pozdrawiam
nadie02 lubi tę wiadomość
-