Ból piersi w ciąży?
-
Dziewczyny ja jestem cała zeschizowana. Dwa razy już poroniłam a teraz test pozytywny.
Jak was bolały piersi w ciąży? Non stop cały dzień, dzień po dniu? Czy dawały odpocząć?
Bo mnie raz boli raz nie i nie wiem czy szukam problemów czy coś się złego dzieje? -
nick nieaktualnyNo to u mnie bylo tak,ze tez porobiłam,a bylo to teraz w styczniu,a teraz znów jestem ciazy:) Przy pierwszej ciąży cycki bolały juz chyba ze cztery dni po owulce..ale tak bolały,ze nie mogłam...rosly,puchły,ze koniec świata.
Teraz bol piersi byl na początku...jakos z tydzien/po owulcepotem przestały bolec i bolały same sutki..Piersi jakos mocno now rosły...dopiero teraz sa takie nabite,a sutki i brodawki jakies takie napuchnięte..Nie powiem,bo podobają mi sie teraz:P
Mysle,ze co ciaza to inne cycki. Nie nakręcaj sie niepotrzebnie kochana,chociaż ja tez różności sobie wmawiam...
Oby teraz sie udalo i obuys fasolkę niedługo zobaczyla:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie nie bolą prawie wcale Są powiększone i twarde ale przy dotyku nie bolą. Troszkę może sutki ale rewelacji nie ma. Też jest po poronieniach i pisanie scenariuszy na rozwinięcie ciąży to moja specjalność..
Myślicie, że ten ból jeszcze przyjdzie? -
Mnie w pierwszej ciąży bolały do 3 miesiąca, różnie to było, były dni gdzie nic nie czułam a były takie jakby miała powieszone na nich ciężarki. A w drugiej ciąży nic nie czułam, jednynie od jakiegoś czasu chyba od 6 czuję że są duże obciążone i lekko pobolewają gdy na nich się położę bokiem.
Wiem że się martwisz. Głowa go góry:)BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Battinka nie potrafisz się nią cieszyć bo się o nią bardzo boisz, wiesz dobrze ile czekała was praca nad stworzeniem tego pięknego dzieła. Nie martw się to normalne że na dzień dzisiejszy tak się czujesz. Będzie dobrze. Nim się obrócisz a bedziesz je miała na rekach dużo zdrowia
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam co zrobić z nocą. W ciągu dnia nie jest źle póki mam na sobie biustonosz. W nocy natomiast mogę leżeć tylko na plecach czego bardzo nie lubię, bo w każdej innej pozycji nie jestem w stanie spać ze względu na ból.Bartuś 04.11.2015
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem w 14 tygodniu ciąży. Piersi umiarkowanie bolały mnie już od owulacji, później zaczęły boleć bardziej do tego stopnia, że budziłam się w nocy z płaczem. Ale około 9 tygodnia ból zaczął ustępować, teraz piersi nie bolą mnie już wcale, mam tylko bardziej wrażliwe sutki, czasami też lekko pobolewają gdy leże i wstaję. Nie martwcie się. Mój maluszek jest zdrowy chodź nie mam żadnych objawów, nie wymiotuję, piersi już nie bolą, nie mam mdłości, czuję się normalnie. Każda ciaża jest inna i zależy od organizmu. Bądżcie spokojne
polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
[/url] -
Ból bólem ale co zrobić z tym wielkim rozmiarem teraz? Mam schizę że patrząc tylko na piersi wszyscy wiedzą że jestem w ciąży Dziewczyny w pracy już od pierwszych dni ciąży mówiły że napewno w niej jestem bo przecież tak biust mi urósł.. Masakra! Nic nie da się ukryć
-