X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bol plecow
Odpowiedz

Bol plecow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwiat93 Nowa

Wysłany: 14 maja 2024, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    chyba mnie zawiało, nie mogę ruszyć głową na boki plus kuje mnie w łopatce. Czy są jakieś maści które można stosować w ciazy. Zwykle ratowałam się voltarenem, ewentualnie brałam coś przeciwbolowego.

• JOANNA88 Nowa

Wysłany: 15 lipca 2024, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Ja bym Ci proponowała bardziej oklejenie kinesytapingu bo to co opisujesz może być rwą barkową (miałam nie raz). Taśmy wzmocnią działanie mięśni przykregosłupowych. Możesz także zapytać lekarza czy możesz zażywać witaminy z grupy B.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ