Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bol plecow
Odpowiedz

Bol plecow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwiat93 Nowa

Wysłany: 14 maja, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    chyba mnie zawiało, nie mogę ruszyć głową na boki plus kuje mnie w łopatce. Czy są jakieś maści które można stosować w ciazy. Zwykle ratowałam się voltarenem, ewentualnie brałam coś przeciwbolowego.

• JOANNA88 Nowa

Wysłany: 15 lipca, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Ja bym Ci proponowała bardziej oklejenie kinesytapingu bo to co opisujesz może być rwą barkową (miałam nie raz). Taśmy wzmocnią działanie mięśni przykregosłupowych. Możesz także zapytać lekarza czy możesz zażywać witaminy z grupy B.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ