Ból podbrzusza podczas stosunku.
-
Na samym początku ciaży odczuwałam ból podbrzusza tylko w pozycji na jeźdźca - lekarka kazała z niej zrezygnowac i trochę uważać. Teraz (11/12 tydz) możemy kochac sie tylko na łyżeczki bo już wszystkie pozostałę pozycje powodują ból podbrzusza.
Do tego po stosunku miejsca intymne bola mnie tak jakby ktoś próbował je rozerwać
Trochę się martwię. Może któraś z was ma podobne doświadczenia/dolegliwości ??
-
Od którego tygodnia zaczelyscie serduszkować? ja to mam teraz takie wysokie lipido że głowa mała ale niestety nie mogę sobie narazie pozwolić na stosunek bo dzidziuś jest z ivf i lekarze powiedzieli żeby się narazie wstrzymać, tylko nie powiedzieli do kiedy :-o
-
Szyjka macicy jest rozpulchniona, więc ma prawo boleć... U nas tego problemu nie ma. Czasem po seksie czuję kłucie w macicy, ale wszystko jest OK, więc zakazu nie mamy. Może przerwa na tydzień czy dwa coś pomoże?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Racja tez odczuwam dyskomfort chwilowy podczas stosunku i po tez mam wrazenie obolalosci. Najgorsze,ze Maz i tak panikuje czy nic sie nie stanie i unika zblizen. I jak tu czerpac przyjemnosc jak obawy o malenstwo sa wazniejsze.Jestes juz z nami
-
nick nieaktualnya ja mam zakaz do 16 tygodnia, znaczy leakrz powiedzial lepiej nie.. ale jakis tydzien temu tak nas ponioslo, ze sie kochalismy.. ale nic mnie nie bolalo ani w czasie ani po i bylo suuuuuper.. dzidzius tez caly a ja mam takie libido, ze te 6 tyygdoni jeszcze ciezko mi bedzie.. moze uda sie wczesniej zdjac zakaz:D
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a ja mam zakaz do 16 tygodnia, znaczy leakrz powiedzial lepiej nie.. ale jakis tydzien temu tak nas ponioslo, ze sie kochalismy.. ale nic mnie nie bolalo ani w czasie ani po i bylo suuuuuper.. dzidzius tez caly a ja mam takie libido, ze te 6 tyygdoni jeszcze ciezko mi bedzie.. moze uda sie wczesniej zdjac zakaz:D
-
Drogie Panie! Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -