Ból przy rozciąganiu macicy i więzadeł
-
Cześć dziewczyny, jestem aktualnie w 10 tygodniu 5 dniu ciąży. Jestem po 2 poronieniach przed 8 tygodniem więc wszystko co się dzieje teraz jest dla mnie nowością. Czy jesteście w stanie wytłumaczyć mi jak wygląda ból przy rozciąganiu macicy i więzadeł? Wczoraj pół dnia bolał mnie dół brzucha i ciągnęło mnie do pachwin więc starałam sobie tłumaczyć, że to jest normalne ale niestety po poronieniach ciężko jest na spokojnie podchodzić do ciąży. Najchętniej co 2 dzień chodziła bym na USG sprawdzić czy wszystko jest ok.
-
sysia85 wrote:Cześć dziewczyny, jestem aktualnie w 10 tygodniu 5 dniu ciąży. Jestem po 2 poronieniach przed 8 tygodniem więc wszystko co się dzieje teraz jest dla mnie nowością. Czy jesteście w stanie wytłumaczyć mi jak wygląda ból przy rozciąganiu macicy i więzadeł? Wczoraj pół dnia bolał mnie dół brzucha i ciągnęło mnie do pachwin więc starałam sobie tłumaczyć, że to jest normalne ale niestety po poronieniach ciężko jest na spokojnie podchodzić do ciąży. Najchętniej co 2 dzień chodziła bym na USG sprawdzić czy wszystko jest ok.
-
Lani wrote:Właśnie tak powinnaś to rozciąganie odczuwać 👌🏻
Ja głupia już na pogotowie chciałam jechać 😂 Nie daj Bóg jak przy okazji trochę mniej piersi zaczynają boleć to już całkiem mam najgorsze przed oczami no ale chyba niestety już lepiej nie będzie i na każdym kroku człowiek będzie się bał -