Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból w dole brzucha
Odpowiedz

Ból w dole brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda593 Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2024, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w 9 tc. Czy Wy też po cały dniu albo jak jesteście zmęczone macie takie piekące bóle brzucha? Szczególnie w dole brzucha? Jak poleżę jest ok, ale trochę mnie to martwi :/

• NatalAaa Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2025, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 9 tc. Od trzech dni znikły mdłości i ciągnięcie brzucha . Wczoraj wieczorem i w nocy ból brzucha jak na okres no takie zarzynanie . Później w nocy takie pieczenie podbrzusza. Ktoś może z tym się spotkał ? Wizyta w piątek myślę czy umawiać się wcześniej czy to jest niepokojący ból na tym etapie ?
    ( jestem po jednym poronieniu 9tydz)

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2025, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatalAaa wrote:
    Hej, jestem w 9 tc. Od trzech dni znikły mdłości i ciągnięcie brzucha . Wczoraj wieczorem i w nocy ból brzucha jak na okres no takie zarzynanie . Później w nocy takie pieczenie podbrzusza. Ktoś może z tym się spotkał ? Wizyta w piątek myślę czy umawiać się wcześniej czy to jest niepokojący ból na tym etapie ?
    ( jestem po jednym poronieniu 9tydz)

Hej, jeśli coś Cię niepokoi to przyśpiesz wizytę.
    Lepiej pójść niepotrzebnie i się nie stresować. Też jestem w 9tc i miewam takie bóle okresowe, dlatego poszłam do ginekologa, i jestem spokojniejsza.

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • sofiz Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2025, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pieczenia nie ma, bardziej takie ciągnięcie - macica rośnie :) Też podbijam, że zawsze lepiej skonsultować.

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ