X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból w dole brzucha
Odpowiedz

Ból w dole brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda593 Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2024, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w 9 tc. Czy Wy też po cały dniu albo jak jesteście zmęczone macie takie piekące bóle brzucha? Szczególnie w dole brzucha? Jak poleżę jest ok, ale trochę mnie to martwi :/

• NatalAaa Koleżanka

Wysłany: 3 lutego, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 9 tc. Od trzech dni znikły mdłości i ciągnięcie brzucha . Wczoraj wieczorem i w nocy ból brzucha jak na okres no takie zarzynanie . Później w nocy takie pieczenie podbrzusza. Ktoś może z tym się spotkał ? Wizyta w piątek myślę czy umawiać się wcześniej czy to jest niepokojący ból na tym etapie ?
    ( jestem po jednym poronieniu 9tydz)

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatalAaa wrote:
    Hej, jestem w 9 tc. Od trzech dni znikły mdłości i ciągnięcie brzucha . Wczoraj wieczorem i w nocy ból brzucha jak na okres no takie zarzynanie . Później w nocy takie pieczenie podbrzusza. Ktoś może z tym się spotkał ? Wizyta w piątek myślę czy umawiać się wcześniej czy to jest niepokojący ból na tym etapie ?
    ( jestem po jednym poronieniu 9tydz)

Hej, jeśli coś Cię niepokoi to przyśpiesz wizytę.
    Lepiej pójść niepotrzebnie i się nie stresować. Też jestem w 9tc i miewam takie bóle okresowe, dlatego poszłam do ginekologa, i jestem spokojniejsza.

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • sofiz Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pieczenia nie ma, bardziej takie ciągnięcie - macica rośnie :) Też podbijam, że zawsze lepiej skonsultować.

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań
    zoloft 100, dopegyt 6x250, acard 150

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ