X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból zęba
Odpowiedz

Ból zęba

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2022, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co zrobić przy bólu dziąsła od zęba? Mam uszkodzony. Wzięłam około 12ej 1 apap i o 17 drugi. Teraz ból jest przytłumiony, ale mam dość. Nie wiem nawet gdzie zadzwonić, czy może mi wystawi ktoś e-receptę..

• Dusiaa Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2022, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź jak najszybciej do dentysty. Dentysta mi powiedział, że w ciąży można robić praktycznie wszystkie zabiegi dentystyczne, nawet RTG jeśli jest bardzo potrzebne. Zapalenie dziąseł podobno w ciąży często występuje, a dentyści mają sposoby na łagodzenie bez wpływu na ciążę

oar83e3k4353pnfm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ