Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból zęba
Odpowiedz

Ból zęba

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2022, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co zrobić przy bólu dziąsła od zęba? Mam uszkodzony. Wzięłam około 12ej 1 apap i o 17 drugi. Teraz ból jest przytłumiony, ale mam dość. Nie wiem nawet gdzie zadzwonić, czy może mi wystawi ktoś e-receptę..

• Dusiaa Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2022, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź jak najszybciej do dentysty. Dentysta mi powiedział, że w ciąży można robić praktycznie wszystkie zabiegi dentystyczne, nawet RTG jeśli jest bardzo potrzebne. Zapalenie dziąseł podobno w ciąży często występuje, a dentyści mają sposoby na łagodzenie bez wpływu na ciążę

oar83e3k4353pnfm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ