X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle brzucha tylko podczas leżenia
Odpowiedz

Bóle brzucha tylko podczas leżenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞

• promykk Autorytet

Wysłany: 12 lutego, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞
    Nie martw się na zapas! Jeśli to leżenie to tylko na plecach to leż na boku. W mojej straconej ciąży miałam full objawów na początku, a w tej słabe objawy i plamienie, a już jestem dalej niż w tamtej i zapowiada się lepiej. Każda ciąża jest inna. Pomyśl, że ta jest inna bo rozwija się lepiej. Bóle podobne do menstruacyjnych są normalne, szczególnie na początku. Powodzenia 🤞 🤞

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ