X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle brzucha tylko podczas leżenia
Odpowiedz

Bóle brzucha tylko podczas leżenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞

• promykk Autorytet

Wysłany: 12 lutego, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞
    Nie martw się na zapas! Jeśli to leżenie to tylko na plecach to leż na boku. W mojej straconej ciąży miałam full objawów na początku, a w tej słabe objawy i plamienie, a już jestem dalej niż w tamtej i zapowiada się lepiej. Każda ciąża jest inna. Pomyśl, że ta jest inna bo rozwija się lepiej. Bóle podobne do menstruacyjnych są normalne, szczególnie na początku. Powodzenia 🤞 🤞

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    08.07 1600g 🧁

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ