X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle brzucha tylko podczas leżenia
Odpowiedz

Bóle brzucha tylko podczas leżenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞

• promykk Autorytet

Wysłany: 12 lutego, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Hej jestem w 4 tygodniu +5 dni ciąży i odczuwam dość silne bóle brzucha takie jak podczas miesiączki ale tylko wieczorem gdy leżę czy któraś z was też tak miała? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 24 lutego przez telefon powiedzieli mi tylko żeby brać magnez i jeśli nie ma krwawienia to jest normalne. Jestem już po jednym poronieniu w 11 tyg. i bardzo się boję ponieważ na początku tej pierwszej ciąży nie miałam takich bóli 😞
    Nie martw się na zapas! Jeśli to leżenie to tylko na plecach to leż na boku. W mojej straconej ciąży miałam full objawów na początku, a w tej słabe objawy i plamienie, a już jestem dalej niż w tamtej i zapowiada się lepiej. Każda ciąża jest inna. Pomyśl, że ta jest inna bo rozwija się lepiej. Bóle podobne do menstruacyjnych są normalne, szczególnie na początku. Powodzenia 🤞 🤞

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    21.02 NIFTY pro niskie ryzyka 🩷🌸
    03.03 ⏳prenatalne
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ