X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bole jajnikow i podbrzusza
Odpowiedz

Bole jajnikow i podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka witam sie z wami po 3 latach ponownie. Jestsm w 5 tygodnou i 2 dniu ciazy . do lekarza mam na 10.4 .. W pierwszej ciazy brak dolegliwosci a w tej maskara .. Bol jajnikow ciagly przez cale dnie i przechodzi to na podbrzusze czy jest to normalny objaw ? Nie jest to jakis mocny bol ale drazliwy . ktos miał podobnie ?czym bylo spowodowane ? I Kiedy ustapilo ? Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj wrote:
    Hejka witam sie z wami po 3 latach ponownie. Jestsm w 5 tygodnou i 2 dniu ciazy . do lekarza mam na 10.4 .. W pierwszej ciazy brak dolegliwosci a w tej maskara .. Bol jajnikow ciagly przez cale dnie i przechodzi to na podbrzusze czy jest to normalny objaw ? Nie jest to jakis mocny bol ale drazliwy . ktos miał podobnie ?czym bylo spowodowane ? I Kiedy ustapilo ? Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
    Jest to raczej zjawisko normalne, dopoki nie jest na tyle mocne ze zwijasz sie z bolu. Często wczesna ciaza jest mylona z objawami jak na miesiaczke. Mozesz przyjmowac magnez, on zapobiega skurczom i może przyniesc ulge.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ