Bole jak na okres a ciaza.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Chcialam sie tylko poradzic przyszlych matek. Od okolo tygodnia mialam bole przypominajace te okresowe tylko bardzo slabe, a dzisiaj nagle mam zwykle mocne okresowe co kilka godzin. Robilam test wczoraj i wyszla druga kreska strasznie blada, ale byla tam (maz swoimi oczami potwierdzil). Jutro testuje poraz drugi.
No dobra teraz konkretne pytanie:
Czy ktoras z was miała takie silne (normalne) bole okresowe w cyklu w ktorym udalo sie wam zajsc w ciaze?
Wczoraj/dzisiaj był termin przewidywanego okresu i martwi mnie ze te bole cos niedobrego zwiastuja -
Ja miałam dokładnie takie bóle brzuszka jak przed @ myślałam, że okres się zbliża a tu niespodzianka;) Jak wyszła blada kreseczka, to wszystko wskazuje na to, że będziesz mamusią Zrób jutro jeszcze raz test, trzymam kciuki za mocne dwie kreseczki;)
DzejKej, Hellobaby lubią tę wiadomość
-
Mnie też kilka dni bolał brzuch jak na okres, w połowie cykjlu ból piersi i wszystko tak jAK NA OKRES i czekałam na @ a tu niespodzianka zrobiłam test i wyszła druga kreska...także może się uda..Bądź dobrej myśłi
DzejKej lubi tę wiadomość
-
Te bole na poczatku ciazy wlasnie takie sa... Przypominaja miesiaczkowe. Mysle ze po cichutku moge wam pogratulowac )))
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok !!!DzejKej lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
nick nieaktualny
-
Dzieki za odpowiedzi. Wlasnie testowalam po raz drugi. Linia jest taka slaba jak w niedziele Jestem troche zalamana, bo gdybym byla w ciazy to powinna byc chociaz troche mocniejsza... Tak na ludzki rozum. Martwie sie ze nic z tego. Mimo to dzieki za informacje. Nie bede sie stresowac tymi bolami w przyszlosci.
Myslicie ze taka lekka kreska moze byc wada testu? To wrazliwy test, nie drogi Chociaz w sumie nie powinien chyba zadnej lini pokazywac... Robilam testy 2 razy w zyciu zanim zaczelam sie starac i nigdy nic nie bylo, nawet po "wyschnieciu".
Slyszalam ze druga kreska moze powstawac podczac schniecia/parowania.
-
http://www.image-share.eu/share/343248-Test.jpeg
Na gorze test z niedzieli, na dole test z dzisiaj.
No OK, jak patrze na oba na zywo (na fotce nie widac dokladnie) to kreska z dzisiaj jest jednak troszke ciemniejsza niz kreska z niedzieli, ale to wciaz jeszcze nie to samo co kontrolna Sama juz nie wiem. Miec dalej nadzieje czy odpuscic...AnkaEdi, Niespokojna M lubią tę wiadomość
-
Kobieto! Jesteś w ciazy! u mniej też na początku były słabe kreski.mocna wyszła dopiero kilka dni po terminie @.a Twoja w porównaniu z moimi jest wyraźną gratuluję!
-
milola86 dzieki za odpowiedz.
Przestaje swirowac. Dostałam termin u lekarza na nastepny poniedzialek
Czyli za 6 dni sie upewnie co sie w moim brzuchu dzieje.
Biorac pod uwage ze na zdjeciach te kreski sa troszke jasniejsze niz w rzeczywistosci to moze faktycznie masz racje i sie udalo! -
tez mialam bol jak na okres i okazalo sie ze jestem w ciazy:-)wiedzialam od poczatku ,ze jestem w ciazy, gdyz te bole zaczely sie kilka dni po zaplodnieniu, a nigdy czegos podobnego nie mialam,zazwyczaj byly bole i za chwile okres, a tym razem bole towarzyszyly mi kilka dni.jestem teraz w 6 tyg ciazy. Moja druga kreseczka tez byla slabiutka. mysle ,ze jestes w ciazy:-)
DzejKej, Madzia90-90 lubią tę wiadomość
-
Kochana DzejKej! Ja tez mialam bole brzucha i nabrzmiale piersi, zupelnie jak przed okresem.. Testy ciazawe wychodzily negatywne, jeszcze do dwoch tygodni po terminie spodziewanej @. Dopiero tydzien poznie wyszedl pozytywny. Ja nawet nie mialam zadnych cieni kresek na tescie, takze sie nie przejmuj, talko powtorz test po kilku dniach!
zycze powodzenia!DzejKej lubi tę wiadomość
-
W poniedzialek, czyli za 6 dni mam termin u ginekologa to sie dowiem co i jak, a poki co uzbroje sie w cierpliwosc. Nie chce juz robic kolejnych testow, bo za wiele mnie to stresu kosztuje.
Milola86, Mamuska, Patti, Kancialupka i AniaBania strasznie wam dziekuje za odpowiedz. Sama nie wiem co bym zrobila gdybym nie miala z kim sie podzielic moimi zmartwieniami. Maz jak to maz kreske widzi, ale nic na ten temat powiedziec nie moze, bo sie nie zna.
Czytalam, ze w ciazy tez testy owu wychodza pozytywnie, chociaz to nie jest zaden dowod ciazy Az sobie wyprobowałam i byl pozytywny - dwie grube krechy. Moze serio cos w tym jest i jestem w ciazy. No nic musze 6 dni odczekac! -
ja robiłam sobie test tymi bardziej czulszymi testami i też mi wychodził taki bladzioch dopiero w połowie 5 tyg wyszła mi mocna krecha, a bóle okresowe miałam przez cały tydzień w którym powinnam dostać @, tylko nie były one za mocne, ale każda kobieta jest inna najlepiej jak pójdziesz zrobisz sobie bete to będziesz miała 100% pewności trzymam kciuki
-
Hej dziewczzny. Ja mam troszke inny problem. a mianowicie jestem ok tydzien po owulacji i o niedzieli odczuwam klucie z lewej strony podbrzusza i w okolicy kosci lonowej nie wiem czy to moze byc jakas oznaka ciazy czy moze choroby. termin mies. mam za 3 dni i na testowanie jest jeszcze za wczesnie, ale moze ktoras z Was miala cos takiego?03.09.12 [*]
24.12.12 [*] -
nick nieaktualny
-
DzejKej wrote:W poniedzialek, czyli za 6 dni mam termin u ginekologa to sie dowiem co i jak, a poki co uzbroje sie w cierpliwosc. Nie chce juz robic kolejnych testow, bo za wiele mnie to stresu kosztuje.
Milola86, Mamuska, Patti, Kancialupka i AniaBania strasznie wam dziekuje za odpowiedz. Sama nie wiem co bym zrobila gdybym nie miala z kim sie podzielic moimi zmartwieniami. Maz jak to maz kreske widzi, ale nic na ten temat powiedziec nie moze, bo sie nie zna.
Czytalam, ze w ciazy tez testy owu wychodza pozytywnie, chociaz to nie jest zaden dowod ciazy Az sobie wyprobowałam i byl pozytywny - dwie grube krechy. Moze serio cos w tym jest i jestem w ciazy. No nic musze 6 dni odczekac!
Testy sie nie myla w ta strone.
Gratuluje i trzymam kciuki za nudna ciaze !!!!Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Mam nadzieje ze sie nie myla
Dzisiaj mnie troche zmartwil spadek temperatury Wprawdzie nie do mojego standardowego 36,1 ale 36,4 to tez malutko No nic moze w pospiechu zle zmierzylam... Okresu poki co nie ma I jakos te bole okresowe troche ustaly