Bole jak na okres a ciaza.
-
WIADOMOŚĆ
-
dzekej wiem że ci trudno uwierzyć w to wszystko ale tak jak piszą inne kobietki jesteś w ciąży a test ciążowy to potwierdza. Ja jestem zresztą tego samego zdania. Nie doszukuj się fałszywych objawów tam gdzie ich nie ma. Czekaj cierpliwie na poniedziałek. Szybko minie do pn ten czas.
Po cichu już ci gratuluje ciąży no i mam nadzieje że po wizycie u gina zobaczę w podpisie suwaczek ciążowy
a testy piękne. Nie mogę się napatrzećDzejKej, nadzieja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzejkej w zupełności popieram wypowiedzi innych dziewczyn i mindusi też kochana ja mam trójkę dzieci trzy porody za sobą i wiem że jesteś w ciąży niczego nie doszukuj i cierpliwie czekaj na poniedziałek na pewno na te 100 procent zobaczysz małą kruszynkę z wielką niecierpliwością czekam na wieści kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 13:01
DzejKej lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiek ciazy liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki
do lekarza najlepiej udać się w 6tc, wcześniej nie ma sensu gdyż lekarz odeśle nas z kwitkiem, bo nic nie będzie mógł nam powiedzieć, jeżeli chcecie to w tym czasie możecie zrobić sobie badanie beta hcg
mnie piersi bolały dosyć krótko i ogólnie aż do teraz ciąże przechodziłam praktycznie bezobjawowo, także jeżeli nie będzie miały mdłości piersi nie będą bolesne, nie będzie wymiotów, senności i innych tego typu objawów ciążowych nie macie co się stresować, wręcz przeciwnie powinnyście się cieszyć, bo te przykre objawy ciąży to nic miłego i dobrze jak Was to ominie, a nie ma to najmniejszego wpływu na rozwój ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 18:05
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kazda ciaza jest inna i nie ma co panikowac jesli piersi bola lub nie... A jesli chodzi o inne dolegliwosci, to poszperajcie troche w naszych wczesniejszych postach, te wszystkie pytania, ktore sie ostatnio pojawiaja omawialysmy juz tutaj wiele razy.
Starajcie sie nie panikowac, najwazniejsze jest myslec pozytywnie i nie stresowac sie. Bedzie dobrze
Zycze wam wszystkim nuuuuuudy ciazowejTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
nick nieaktualny
-
każdy organizm jest inny, jedne babeczki przechodzą ciążę do pewnego miesiąca praktycznie bez objawowo, a drugie od początku chodzą po ścianach, czują się fatalnie, nie ma reguły, nie jest wykluczone, że np za dwa, trzy tygodnie dopadną cię dolegliwości pierwszego trymestru w związku ze wzrastającym hormonem ciążowym;)
-
Hej dziewczyny! Zrobiłam sobie dzisiaj test i wyszło mi coś dziwnego.
Pierwsza kreska była bardzo wyraźna, a druga prawie niewidoczna...
Wy też tak miałyście, kiedy za wcześnie robiłyście test?
A może to wina testu, bo kupiłam tym razem trochę tańszy, ale zrobiłam 2 i na dwóch wyszło tak samo. -
Cześć dziewczyny. Dziś jest mój 25 dc. Miesiączki miałam bardzo nieregularne,więc ten cykl wywołałam luteiną. Kilka dni po owulacji miałam ból jajnika a od 5 dni ból pleców, ból piersi i sutków o zmęczeniu nie wspomnę. Biorę luteinę na wywołanie, jutro mam ostatni dzień i zastanawiam się, kiedy ewentualnie zatestować gdyby nie przyszła? Dodam, że nigdy przed okresem nie miałam bólu piersi, nie wiem co myśleć. Człowiek się tylko nakręca
E_wela lubi tę wiadomość
nikitka