Bole jak na okres a ciaza.
-
WIADOMOŚĆ
-
witam,
jest w piatym dniu po owulacji, temparatura powyzej 37 i to dziwne uczucie w podbrzuszu, jakby przezeibiony pecherz. Mam je juz od kilku dni. A dzisiaj doszedl mi bol brzucha jak na okres tylko bardzo delikatny.Wedlug wykresu przewidywany dzien @ mam doipero za poltora tygodnia. nie wiem co myslec???czy te oznaki moga oznaczac ciaze? -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Posłuchajcie mam pewien problem .. Od paru dni bolą mnie strasznie piersi tak jak przed okresem lecz teraz są bardziej twardsze,od przedwczoraj do wczoraj miałam dziwne bóle w podbrzuszu np;schyliłam się po coś to odczułam ból,jak chodziłam no w sumie obojętnie co robiłam..Dziś np nic mi nie jest tylko czuje się głodna mam apetyt rano na śniadanie zjadłam 2 miski płatków a zawsze po jednej miałam dość..Zrobiłam 2 testy firmy Quixx ten płytkowy i wyszły negatywnie czy to możliwe , że one mogły nie wykryć ciąży ?
-
witajcie:) mam problem i to spory a mianowicie: powinnam dostać okres jakoś 6 kwietnia i nic... dzisiaj już mamy 4 maja a ja dalej nic... zaczął mnie boleć teraz brzuch niby tak jak na okres ale nie do końca
tak samo... raz boli raz nie ... piersi jak zawsze bolał
y przed i w trakcie tak teraz nic... zauważyłam też że częściej korzystam z wc ,czasami w ciągu dnia łapie mnie taki kryzys ze snem że nie umiem sobie z tym poradzić i mam straszne napady z jedzeniem i piciem...np dzisiaj w
ypiłam 2 litry mleka i do tego ogórki w occie.. troszkę się obawiam... z kupieniem testu mam problem bo rozpoczełam pracę w belgii gdzie wszyscy mówią po francusku a ja dopiero zaczynam naukę....
sama już nie wiem co o tym myśleć... moja mama twierdzi że to chy
ba ciązanati23 -
nick nieaktualnyJa nie miałam żednych dziwnych obiawów, w pierwszym miesiącu miałam normalnie okres, dopiero w drugim spóźniał mi się. W ósmym tyg.ciąży zrobiłam test..pozytwny, drugi też, umówiłam się z chłopakiem do ginekologa i się potwierdziło nie była to do końca wpadka, więc się cieszymy
Ag... lubi tę wiadomość
-
Hej dzieczynyy mam do was pytaniee od tygodniaa mam straszne bóle jak na okres nieraz słabe a nieraz to nie da sie wytrzymać i mam strasznie wzdęty brzuch ogółem staram się o dziecko z partnerem ale mam pytanko czyy też tak miałyście czekam na odpowiedz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:42
starania o dziecko -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zagląda
ale napiszę
od dokładnie 3 dni trzyma mi się ból taki jaki mam podczas @ czasami jest nie do zniesienia mam temperaturę 37,2 st. chociaż dzisiaj miałam 36,6 st. nigdy takich bóli nie miałam przed @ tylko w czasie niej ! ^^, już mija 3 dzień i krwawienia jak nie widać tak nie widać czy to może być początek ciąży? -
Truskaffeczka wrote:Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zagląda
ale napiszę
od dokładnie 3 dni trzyma mi się ból taki jaki mam podczas @ czasami jest nie do zniesienia mam temperaturę 37,2 st. chociaż dzisiaj miałam 36,6 st. nigdy takich bóli nie miałam przed @ tylko w czasie niej ! ^^, już mija 3 dzień i krwawienia jak nie widać tak nie widać czy to może być początek ciąży?
ja tak miała przy pierwszej ciąży od dnia w którym powinnam mieć @ przed 4 dni.. teraz też mnie boli ale kurczę za szybko.. od 4dpo mnie boli.. 2 testy negatywne, ale ja im jakoś nei wierzę, wg mnie one dobrze pokazują dopiero około dnia @. dlatego testuję 3 raz za 5 dni;p -
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Mam pytanie mianowicie chodzi mi o to ze strasznie bolal mnie żołądek przez dwa dni. Często boli mnie głowa ale ostatnio mój bol jaki miałam przeszedł wszystko brałam po 4 tabletki i nie pomagały. Wczoraj w nocy bolał mnie brzuch jak na okres. (Okres miałam początek sierpnia jakoś) odrazu mowię ze brałam 4 lata tabletki antykoncepcyjne gdzie czasem zdarzało mi sie ominąć kilka. Aczkolwiek teraz od 2 miesięcy nie biorę tabletek i staram sie o dzidziusia. Zapomniałam dodać ze kochaliśmy sie z chłopakiem z dwa tygodnie temu i jakoś 4 dni temu. Prosze o odpowiedz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 12:34
-
Ja miałam tak silne bóle miesiączkowe, ze mdlałam i wymiotowałam nie pomagało nic oprócz zastrzyków, dwa razy wylądowałam w szpitalu raz karetka zabrała mnie ze szkoły, pomogły tabletki antykoncepcyjne.
Jeśli nic nie pomaga, dobrze jest to obgadać z ginekologiem:
https://ginekolog-rzeszow.pl/
Od siebie mogę dać namiar na ginekologa z Rzeszowa. Pani doktor przyjmuje na nfz ale i prywatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 10:31
-