X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bosonka
Odpowiedz

Bosonka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bellaella Nowa

Wysłany: 16 października 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 10 tygodniu i strasznie sie boję. Syn chodzi do przedszkola a tam bostonska. Niby gin mowil ze w 10 tygodniu juz ok nic sie nie stanie ale. Nie wiem co robic trzymać go w domu i sie uspokoić

• alla88 Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, jak to jest z tą bostonka? do kiedy jest groźna i czy w ogole? syn zamiast w zlobku to w domu bo też się obawiam.

• Monnn Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przechodziłam bostonke na samym początku ciąży. Lekarz przepisał mi sterydy i zanim je wzięłam zrobiłam test ciążowy (staraliśmy się o dziecko), i bach dwie kreski. Leków żadnych nie brałam. Na szczęście wszystko z ciąża i dzieckiem było ok. Ale przy bostonce myślałam ze się wścieknie! To nie swedzialo to wręcz paliło! No i później skóra i paznokcie schodziły.....
    Wychodzi na to, że chyba nie jest to aż tak groźne.

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ