Brak objawów
-
Brak objawów ciąży w 7tc czy to normalne? Bo ja już wariuje . Nic mnie nie boli jedyne co to jestem zmęczona chcę mi się spać u często chodzie siusiuStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
Monisia 1992 wrote:Wyczytałam że brak mdłości grozi poronieniem
Iskierka87, Beti82, Karolllla lubią tę wiadomość
-
Monisia 1992 wrote:To nie prawda ?
Nie czytaj juz w internecie niczego nie zakladaj tyle watkow bo jak widac juz malo kto ma ochote Ci odpisywac. Kazda ciaza jest inna i objawy czy jej brak o niczym nie swiadcza.Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
Kurde Monisia już spotykam któryś Twój post gdzie się przejmujesz na zapas i zakładasz najgorsze. Przecież tak się można wykończyć.
Polecam Ci książke, ja sama z niej często korzystam, Jak przestac się martwić i zacząć żyć, Dale carniege.
Poczytaj i poukładaj sobie troszkę w głowie, czeka Cię czas ciąży, potem małe dziecko. Z takim nastawieniem jak teraz masz może być bardzo ciężko.
Wyluzuj, ciesz się swoim stanem, co ma być to będzie. Gdybyś zaczęła plamić to leć do lekarza. Nie czytaj neta i nie doszukuj się problemow na zapas, po co dzidziuś ma czuć że mama się stresuje.
Wszystko będzie dobrze.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Martwię się coraz bardziej. Nic się nie zmienia . Objawów dalej brak a dzisiaj zaczęłam 7+1Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -