Brak ruchów podczas usg
-
Witam dziewczyny jestem w 11 tyg ciąży i dziś miałam 4 usg , to było 3 odkąd zobaczyłam maluszka i jego serduszko, więc tak dzidzia pięknie rośnie ale martwi mnie fakt że zawsze jest w tym samym miejscu i pozycji i w ogóle się nie rusza leży nieruchomo no kurcze czyżby zawsze spała???? dziś przed badaniem jakieś 20-30 zjadłam małego snickersa i nic... lekarka mówi żeby się jeszcze nie martwić bo na takim etapie to możliwe i że za tydzień mamy prenatalne to się wszystkiego dowiemy.... potwornie się boję bo jestem po 3 poronieniach i 1 martwym porodzie w 35 tyg z powodu hasimoto i niedoczynności.... napiszcie co o tym sądzicie i czy wasze maluszki też są takie leniwe.... dziękuję i pozdrawiam....kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
-
nick nieaktualny
-
prenatalne mamy 23 zaraz po Świętach więc dam znać .... też wydaje mi się że za bardzo się nakręciłam bo w sumie usg trwało 2-3 min więc nie wiadomo jeśli byłoby dłuższe to może maluszek by się wybudził mam taką nadzieję... dziękuję za pocieszenia
AgataP lubi tę wiadomość
kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013 -
My już po prenatalnych najprawdopodobniej noszę córeczkę i najważniejsze jest całkiem zdrowa machała rączkami i nóżkami ale jest uparta bo nie chciała pokazać dokładnie buźki i nie mamy fotki 4 d ....
natasza82 lubi tę wiadomość
kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013 -
U mnie też na ostatnim usg dzidziuś się nie ruszał dopiero gin go trochę podenerwowała i się chyba obudził bo machał nóżkami i rączkami robił straszne wykopy Teatrzyk zrobiony przez gin specjalnie dla taty z jej adnotacją do brzuszka "no pokaż w końcu tatusiowi co potrafisz" haha strasznie się uśmiałam
-