brązowe plamienie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalami1 wrote:mam je mniej więcej już ok. tygodnia. Są to raczej małe plamenia. Myślę, ze to nic groźnego? miałyście też tak ??
Ja miałam lekkie plamienia, które po czasie zaczęły się nasilać.
Dostałam duphaston 3x1 , L4 i nakaz leżenia .
Okazało się,że mam niski progesteron .
Myślę,że gdybym nie poszła do ginekologa, już w ciąży bym nie była.
Radzę nie czekać. Może być tak,że to nie groźne plamienia,ale może być oznaką,że dzieje się coś złego.kuzka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalami1 wrote:właśnie obdzwoniłam dziś kilku ale najbliższy termin to luty dopiero ehhh...
nawet prywatnie ?
Mów,że plamisz . Wtedy na pewno znajdzie się dla Ciebie miejsce, choćby między pacjentkami . Ja tak zrobiłam . Ginekolodzy mieli czas dopiero wieczorem, a ja nie chciałam czekać. Zadzwoniłam do kliniki w której się leczyłam i zostałam przyjęta od razu między pacjentkami
Próbowałam też na IP,ale zostałam olana. Powiedziano mi,że doktor ma już umówione pacjentki i muszę czekać,ale pewności mi nie dali,że zostanę przyjęta, więc wyszłam z płaczem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malami1 wrote:mam je mniej więcej już ok. tygodnia. Są to raczej małe plamenia. Myślę, ze to nic groźnego? miałyście też tak ??
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Nie ujmowałabym tego tak kategorycznie. Plamienia się zdarzają i w zdrowych ciążach i to wcale nierzadko. Każdy niepokojący objaw trzeba skonsultować z lekarzem, ale nie można popadać w paranoję.
Kira91 lubi tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Ja plamilam od 8 dnia po owulacji 10 dni. Poszłam po lutke i miałam sie nie przemeczac. Teraz w piatek lekarz zapisał mi duphaston. Plamienia najprawdopodobniej spowodowane zagniezdzeniem i przekrwienien błony śluzowej macicy. Po badaniu usg tez plamilam .... ale pecherzyk jest, plamien juz nie ma także jestem spokojna i czekam do nastepnej wizyty
kuzka lubi tę wiadomość
-