Brzuszek!!!
-
Ja jestem w 10 tyg i mam podbrzusze takie jakbym po prostu cały czas miała pełen pęcherz. I widać to zzaokrąglenie chociaż wiem, że na ciążowy brzuszek to jeszcze za wcześnie ale jakoś nie mogę się dopiąć w niektórych dżinsach już i ewidentnie czuje, że brzusio rośnie:)"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
Kataloza myślę, że to jest jak najbardziej możliwe. Po mnie może nie było widać te 3, 4 tygodnie temu, ale już mi było ciężko się zapiąć w spodnie. Poza tym, dla bliskich osób nawet najmniejsza zmiana jest widoczna. Teraz jestem na początku 15 tygodnia i już widać lekkie zaokrąglenia, przy obcisłych ciuchach już niektórzy mogą zauważyć, że coś jest na rzeczy. Myślę, że jeszcze 2 tygodnie i nie będzie żadnych wątpliwości
-
nick nieaktualnyA ja jestem w 1 ciąży - w 12 tygodniu. I podbrzusze już mi się całkiem widocznie zaokrągliło... Zawsze byłam bardzo szczupła i miałam płaski brzuch, więc znajomi to zauważają... jestem w szoku bo myślałam, ze zacznie być coś widać dopiero po 16 tygodniumoże....
A w pracy jeszcze nic nie powiedziałam, dlatego staram się chodzić w luźnych bluzkach, ale powoli mi się kończą ich zasoby....
-
Jelitka sie przesuwają pod wplywem rosnącej macicy i one tak wypychają te powłoki brzuszne i tworzą taki początkowy ciążowy brzuszek juz w 8 tyg wieczorami bylo widać delikatnie odstający brzuch po całym dniu posiłkow itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 14:26
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Jelitka sie przesuwają pod wplywem rosnącej macicy i one tak wypychają te powłoki brzuszne i tworzą taki początkowy ciążowy brzuszek juz w 8 tyg wieczorami bylo widać delikatnie odstający brzuch po całym dniu posiłkow itd
No właśnie kończę 8 tydzień i od dwóch dni wieczorami mam taką większą piłeczkę -
nick nieaktualny
-