Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Cexane i Acard lub Acesan
Odpowiedz

Cexane i Acard lub Acesan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alejandra Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy macie problem z krzepliwoscia krwi i dostalyscie od lekarza Cexane lub Acard/Acesan? Ja jestem chora na hashimoto, mam strasznie nasilony AZS i lekarz powiedzial, ze musze brac zastrzyki z Cexane codziennie i acesan w dawce 50 mg, bo Acard w takiej dawce nie ma. Czy macie podobne problemy?

Alejandra
  • jovi81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zastrzyki-clexane-duphaston-aspiryn-cardio,2289.html

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • Agusia1406 Debiutantka

Wysłany: 13 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja biorę aspirynę 75 podobno jest to polski acard, w celu uniknięcia poronienia. W pierwszej ciązy mialam poronienie zatrzymane. W 8 tyg niestety moja ciaza obumarla - gin stwierdzila, ze najprawdopodobniej od zbytniej krzepliwosci krwi( powstaly skrzepy i uniemozliwily dostarczanie pokarmu dziecku).

16udskjo8kgcbsw3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ