X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża bliźniacza?
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiki341 Nowa

Wysłany: 6 marca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem w 4 tygodniu ciąży, potwierdzone przez lekarza, miałam robione USG. A mój wynik Beta to 23837,00 Czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego jest taki wysoki?

• a_aandzela Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,gratulacje ;) a pytałaś lekarza ?;)

👩‍⚖️31 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️34 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    23.06.2025 330g małej kropeczki 🩷🩷
    preg.png
  • Wiki341 Nowa

Wysłany: 6 marca, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    Hej,gratulacje ;) a pytałaś lekarza ?;)

Powiedział tylko, że nic nie może na razie mi powiedzieć i że widzimy się za 3 tygodnie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ