X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża bliźniacza?
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiki341 Nowa

Wysłany: 6 marca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem w 4 tygodniu ciąży, potwierdzone przez lekarza, miałam robione USG. A mój wynik Beta to 23837,00 Czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego jest taki wysoki?

• a_aandzela Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,gratulacje ;) a pytałaś lekarza ?;)

👩‍⚖️94’ 👱‍♂️91’
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    23.06.2025 330g małej kropeczki 🩷
    🩷
    7.08.2025 970g kropeczki 🩷🩷
    2.09.2025 1417g kropeczki 🩷🩷
    12.09 1970g kropeczki 🩷🩷
    6.10 2400 g kropeczki 🩷🩷
    30.10 3500 g kropeczki 🩷🩷
    5.11 3130g 5cm kropeczki 🩷🩷
    age.png
  • Wiki341 Nowa

Wysłany: 6 marca, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    Hej,gratulacje ;) a pytałaś lekarza ?;)

Powiedział tylko, że nic nie może na razie mi powiedzieć i że widzimy się za 3 tygodnie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ