Cień drugiej kreski na tescie od kilku dni
-
Dziewczyny, bardzo proszę o uspokojenie moich myśli. 8 marca przy pada na pierwszy dzień ostatni miesiączki Owulacja była około dwudziestego lub 21 marca. 1 kwietnia czyli na około trzy dni przed planowaną miesiączka zrobiłam Beta HCG z krwi i wyszło 25. Tego samego dnia zaczęłam robić testy siusiane który pokazał bardzo bladą kreske. Dwa dni później czyli wczoraj zrobiłam Bete Z krwi i wyszło 87. Testy siusiane o największej czułości czyli 10 natomiast cały czas wychodzą bardzo blade. No i nie wiem co o tym myśleć. Nie mam żadnych objawów poza bólem brzucha od trzech dni jakbym miała okres. Mam się martwić tymi testami czy nie ?
-
Testy z krwi są o wiele dokładniejsze niz jakiś test sikany. Beta rośnie, wiec jak narazie wszystko jest dobrze. Nie widze tez potrzeby, żebyś dalej zaprzątała sobie głowę testami domowymi, ciąża jest potwierdzona badaniem krwi i tego się trzymaj!
-
Kindziukowa wrote:Dziewczyny, bardzo proszę o uspokojenie moich myśli. 8 marca przy pada na pierwszy dzień ostatni miesiączki Owulacja była około dwudziestego lub 21 marca. 1 kwietnia czyli na około trzy dni przed planowaną miesiączka zrobiłam Beta HCG z krwi i wyszło 25. Tego samego dnia zaczęłam robić testy siusiane który pokazał bardzo bladą kreske. Dwa dni później czyli wczoraj zrobiłam Bete Z krwi i wyszło 87. Testy siusiane o największej czułości czyli 10 natomiast cały czas wychodzą bardzo blade. No i nie wiem co o tym myśleć. Nie mam żadnych objawów poza bólem brzucha od trzech dni jakbym miała okres. Mam się martwić tymi testami czy nie ?
To norma, dobijesz do bety 500 mIU/ml to wyjdzie gruba krecha na teście. Tak to już jest. -
Ja 4 dni pod rząd robiłam testy i cały czas wychodziła mi blada druga kreska.. Zmartwiona udałam się na badanie krwi, bo nie byłam cały czas pewna co i jak i okazało się, że jestem w ciąży i mimo iż betę miałam 1210 to kreski były blade. Także lepiej iść do lekarza. Powodzenia i gratulacje
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Hej, ja podobnie jak i Ty robiłam trzy testy i na wszystkich kreska blada i cieniutka jak niteczka a na jednym to była nawet cieniem kreski a beta z 4.04 1170 gin mi powiedział że dużo zależy od jakości testu, jeśli z krwi wyszla beta to ciąża jest i nie mam się martwić bladym testem 😊29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
mmalibu wrote:Może i tu napiszę 😉 Wariuję czy tam rzeczywiście cień jest? Wybaczcie mi, ale już kiepsko ze mną... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc7afa97399d.jpg
Ja nic nie widzę a masz jakies inne zdjęcia??👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
W moim przypadku 9dpo ewidentnie brak drugiej kreski, 14dpo cień cienia ledwo widoczny pod kątem i tylko dla mnie. 16dpo druga kreska blada, ale już widoczna gołym okiem nawet dla narzeczonego. 18dpo kreska mocniejsza,choć nadal "blada". Dopiero 22dpo dwie piękne kreski. Wszelkie "znaczące" objawy zaczęły się około 10dpo, więc bladziutki cień był już dla mnie radosną nowiną.
-