X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Covid
Odpowiedz

Covid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Blanka991 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2020, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy są tu już mamy które COVID maja już za sobą ? W którym trymestrze u was się to zaczęło? Jakie objawy i ewentualnie czy wpłynęło to jakoś na dzidzie ?

qdkk4z17oh9nq7g7.png

oar89jcgln4uu5ll.png

• Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2020, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem ciekawa.🙂

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
  • Szczescie Nowa

Wysłany: 25 listopada 2020, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chętnie się dowiem

• Aneta Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2020, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja jestem na początku ciąży i tak się stresuje ☹ nie byłam jeszcze u ginekologa bo musiałam przełożyć wizytę bo jestem uziemiona na kwarantannie dziś 8dzien. Moja szwagierka była chora i ma potwierdzonego covida,A mieszkamy w jednym domu. Niby ona jest dole i się z nią nie widywalam,ale się bardzo stresuje. Bo niby nic mi nie jest, ale od 2 dni mam wysypke czerwona swedzaca na brzuchu i na nogach do kolan. I teraz się stresuje co to... Niby na necie patrzyłam to covid tak placami bierze, a ja mam równo cały brzuch i te nogi, bardzo swędzi. Wzięłam zyrtec bo przeczytałam że to można w ciazy, trochę zaczęło schodzić ale do okola pepka swędzi jak diabli. 😥 tym bardziej się stresuje bo mam ubytek w bliźnie po cc i boję się żeby w tym miejscu się nie zagniezdzil. 🙁 wizyta dopiero 9.12.

km5stv7361vxjf9a.png
    relg8u69a26kg643.png
    34bwdzu5isdrf17x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ