X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr cytologia - łągodny stan zapalny
Odpowiedz

cytologia - łągodny stan zapalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

• Leira Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akita wrote:
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

Masz na myśli wymaz z szyjki macicy?

Na każdym leku piszą, że nie jest dla kobiet w ciąży, albo, żeby skonsultować się z lekarzem. Jak lekarz Ci to przepisał to bierz :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, wymaz. Dzięki:) Chyba popadam w paranoję;P

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ