Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr cytologia - łągodny stan zapalny
Odpowiedz

cytologia - łągodny stan zapalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

• Leira Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akita wrote:
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

Masz na myśli wymaz z szyjki macicy?

Na każdym leku piszą, że nie jest dla kobiet w ciąży, albo, żeby skonsultować się z lekarzem. Jak lekarz Ci to przepisał to bierz :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, wymaz. Dzięki:) Chyba popadam w paranoję;P

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ