X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr cytologia - łągodny stan zapalny
Odpowiedz

cytologia - łągodny stan zapalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

• Leira Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akita wrote:
    Hej dziewuszki, dzisiaj byłam u gino i cytologia wykazała, że mam łagodny stan zapalny jestem w 9tyg. ciąży i przepisał mi gynalgin. Brała któraś z Was? Powiem, że na ulotce jest napisane, że kobiety w ciąży nie powinny tego brać i się przestraszyłam, ale przecież lekarz mi przepisał..

Masz na myśli wymaz z szyjki macicy?

Na każdym leku piszą, że nie jest dla kobiet w ciąży, albo, żeby skonsultować się z lekarzem. Jak lekarz Ci to przepisał to bierz :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • akita Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, wymaz. Dzięki:) Chyba popadam w paranoję;P

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ